Celebrity a ich miláčikovia

pridal dominique 7.5.2011 o 7:00


Hollywoodske hviezdy nemajú veľa skutočných priateľov a tak nie je vôbec ojedinelé, že sú majiteľmi jedného, dvoch či niekoľkých desiatok psov. Veď sú predsa najlepšími priateľmi, tak prečo ich nemať veľa. Taký pes vás nikdy vedome nenatočí na video zatiaľ čo ťaháte z bonga, šnupete zo zeme, alebo sa ožeriete pod obraz boží.

Najlepší sú kabelkoví psi, pretože tých sa do veľkej postele zmestí aj dvadsať. Síce sa občas nejaký zatúla v extrémne veľkých šatníkoch, či si nejakého čmajzne upratovačka, ale kto by to počítal. Psov musíte jednoducho milovať.

Na štvornohých havkáčov nedá dopustiť ani Taylor Momsen, ktorá si hneď dve hračky kúpila pred pár rokmi. Dúfajme, že ich zatiaľ neobetovala kvôli nejakému satanistickému rituálu. Aj taký Jake Gyllenhaal má hneď dvoch fešákov. Niekde som čítala, že ak chcete zistiť, koľko nežností má váš chlap v sebe, tak ho pozorujte pri hraní so psom:) Trošku zo ženského magazínu:)

Blake Lively

Britney

Hugh Jackman

Jake Gyllenhaal

Josh Hartnett

Katherine Heigl

Liv Tyler

Mariah Carey

Mickey Rourke

Miley Cyrus

Nick Jonas

Paris Hilton

Rachel Bilson

Taylor Momsen







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk