Čo týždeň dal: Čo má Megan Fox spoločné s igelitkou a niečo o hokeji

pridal sugar 8.5.2011 o 21:46


Dnes ešte aj o kobylej princeznej a jej nádejnom ženíchovi.

 

Koľko sa bude rozkladať Megan Fox ?

 

Rosie Huntington-Whiteley je novou filmovou láskou Shia LaBeoufa v Transformers: Dark of the Moon 

  

Tento týždeň vás zaujal rebríček časopisu Maxim Hot 100 celebrít ženského pohlavia. Predstavili sme vám dvadsať najlepšie umiestnených žien a niektoré mená a ksichty prekvapili rovnako vás i nás. Na dvadsiatom mieste skončila nudná Taylor Swift, ktorá rada nosí kadere a lá ovca. Keby išla dovolenkovať na Liptov, pastieri a ich Dunčovia sa ju pokúsia zahnať do ohrady. Prekvapením bolo výborné umiestnenie dvoch sympatických seriálových herečiek Kaley Cuoco (The Big Bang Theory) a Cobie Smulders (Ako som stretol vašu matku). Natalie Portman (8. miesto) je krásna baba, ale zaujímavá asi ako Hospodárske noviny. Cameron Diaz (4. miesto) je už jemne po záruke  a  začína vyzerať ako nasratý kulturista. Katy Perry má síce dobré cecky, ale také dobré aby obsadila druhé miesto zas nie sú. 

Rebríčku kraľuje modelka Rosie Huntington-Whiteley (24). Jej atraktívnych 175 centimetrov a miery 86-63-89 cm nahradia v tretích Transformeroch Megan Fox. Len pre zaujímavosť, Megan skončila v rebríčku (až) na sedemnástom mieste a jej herecká kariéra ako i postavenie sexymbolu sa začína otriasať v základoch. Chcelo by to nejaký hit. A pri hraní menej špúliť hubu. 

Tak čo, Rosie alebo slečna Foxovie? Rosie je aspoň prirodzená, kým Megan vďačí za svoj výzor najmä šikovným ručičkám plastických chirurgov. Z obyčajne pekného dievčaťa, ktoré by ste prehliadli v dave,  skalpelmi , , vystružlikali“ femme fatale. 

  

 

Megan sa na svoje staré ja vôbec neponáša 

  

 

Odborníci predpokladajú, že Megan ma vybielené pehy, nové menšie zuby, niekoľko operácii nosa a  lícnych kostí, botox v perách a implantáty v brade, čeľustiach a lícach. A to najlepšie na koniec. Podľa všetkého si dala zúžiť oči aby vyzerali ako mačacie, alebo ako keby lízala citrón. Preto ten zvodný pohľad, z ktorého muži šalejú. Stále máte komplexy? 

Megan je prirodzená ako nafukovacie bábiky. Dokonca sa bude rovnako dlho rozkladať. Prinajmenšom sto rokov. 

   

Kobyla s rodokmeňom 

 

Dominique  sledovala jednu z najväčších módnych udalostí tohto roka. Róby, ktoré predviedli celebrity na Met Costume Institute Gala vyrážajú dych a z Oscarovej parády robia len smiešnu dedinskú veselicu. 

Ak vám svadba Williama a Kate stále behá po rozume, zaspomínajte si na ich veľký deň a to nezabudnuteľné more cylindrov a dámskych klobúkov. Keď je reč o klobúkoch, nemôžem nespomenúť princeznú Beatrice, ktorá nás rada straší nielen nimi, ale aj svojou tváričkou . Na svadbe mala jeden klobúk nalepený na čele a keby ju stretol nadržaný  jednorožec určite by na ňu zozadu skočil. Vaše komenty na túto osôbku boli vtipnejšie ako komentáre Eriky Džudíny v Smotánke. thumbs up!

– Môže strážiť celý Windsor a odháňať zlodejov a vagabundov (Machuľka machuľkavá) 

– Tie oci…  ma budu strasit…  na vecne veky… pomoc… (kukurukuku)

– Ked sa maluje, mohla by si zapnut svetlo v kupelke (bella.rohnson)

 – Má dobrú taktiku – keď vás ako prvý šokuje klobúk potom sa až tak nezľaknete tej tváre (kaja)

– Super… dostihová kobyla s rodokmeňom (mia)

 

Chúďa Beatrice je na podobné vtípky zvyknutá, a tak som ju chcela potešiť. Našla som jej manžela, Angličana s rovnako veľkými očami a láskou ku klobúkom:

 

A komu ideme teraz držať palce?

Na záver už iba krátka rozprava na tému hokej, keďže sa táto téma nedá v súčasnosti ignorovať. Dnes som bola na zápase Česko – Rusko  a vážne som nevedela komu držať palce. Lístky sme si zohnali pred pár týždňami, keď sme ešte netušili na koho to vlastne ideme. Každú noc som sa modlila aby to boli naši. Ale človek mieni… a puk si aj tak robí čo chce.

Komu, ale teraz máme držať palce? Kto si to zaslúži? Česi? Lebo sú naši “bratia“? Boli majstrami od roku 1993 už neskutočných šesť krát a sú to… no skrátka , , Češi“. Vždy sa budeme pretekať. Pikoškári, pomôžte mi vyriešiť túto dilemu, ako i všetkým tým, ktorí na hokej ešte len idú, alebo naň náhodou prepnú v telke, zapozerajú sa a budú chcieť svoj adrenalín  nevybúchaný na našich, nejako usmerniť. Pri krátení si dlhej chvíle pred posledným zápasom s Dánskom si skúste zvoliť “toho vášho chlapca.“

 

Vaša sugar

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk