Sexi bratia

pridal sugar 8.5.2011 o 12:00


 

Čo môže byť lepšie ako keď má váš vysnívaný chlap ešte jeden klon?

 Princovia William a Harry

 

Liam a Chris Hemsworthovci. O týchto dvoch modookých bratoch z Austrálie sa hovorí čoraz viac. Mladší Liam chodil s Miley Cyrus, s ktorou sa podľa všetkého dal opäť dokopy. Starší Chris momentálne v kinách po celom svete  predvádza svoje svaliská vo filme Thor.

 

Ben Affleck a jeho brat Casey alebo rodinkárstvo v Hollywoode. Keby sa nestal slávny Benjamin, Casey by mal tiež veľkú smolu. Po fenomenálnom úspechu Dobrého Willa Huntinga urobil Ben všetko preto, aby sa aj z jeho o tri roky mladšieho bráška stala superstar.

 

Aj Marky  Mark má brata – Donnieho. Stále tvrdím, že Mark Wahlberg je  jeden z najsexi chlapov svojej generácie a  vyrovnať sa mu, je nesplniteľná úloha i pre jeho pokrvného príbuzného.

 

Nick a Aaron Carterovci. Nick aspoň v mladosti vyzeral dobre, kým na Aarona sa dalo pozrieť iba keď mu tieklo mlieko po brade. Obaja majú za sebou pestrú drogovú minulosť, Aaron  na začiatku tohto roka nastúpil na odvykačku.

 

Taylor, Zac a Isaac Hanson. Mmmbap! Pozrite ako nám Hansonovci narástli lomka (nie lomítko) zostarli. Ten najstarší vyzerá stále najhoršie, aj keď s dlhými vlasmi to bola väčšia tragédia.

 

Drew a Nick Lachey

 

Enrique Iglesias a Julio Iglesias Jr. Julio je o niečo dokonalejšia verzia svojho slávnejšieho brata.

 

Benji a Joel Maddenovci

 

Bratia Wilsonovci. Akoby ich jedna mater nemala.

 

Nick, Kevin a Joe Jonas. Najstarší brat Kevin (v strede) je na tom s výzorom jednoznačne najhoršie, ale na druhej strane aspoň nevyzerá ako gay.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk