Jason Segel z How I Met Your Mother a jeho úprimné očiská

pridal dominique 9.5.2011 o 7:00


Jason je so svojimi psími očami odsúdený na úlohy dobrákov od kosti. On si však túži zahrať negatívnu postavu. Otázne je, či by mu to už niekto zhltol.

Jason Segel sa narodil 18. februára 1980. Tento maličký, len 194-centimetrový týpek začínal ako väčšina hercov v rôznych seriáloch. Prvú veľkú úlohu získal v roku 1998 vo filme Can’t Hardly Wait (Už sa neviem dočkať). Zahral si aj v pár ďalších filmoch, ale celosvetový úspech mu priniesol až seriál How I Met Your Mother (Ako som spoznal vašu mamu), kde hrá právnika Marshalla, ktorý si zobral za ženu Lilly – svoju lásku zo študentských čias.

Odvtedy sa tomuto charizmatickému hercovi ponuky len tak hrnú. Zahral si napr. v romantických komédiách I Love You, Man (Kamoš za všetky drobné) či Forgetting Sarah Marshall (Kopačky). Tento rok sa okrem seriálu objaví aj v komédii Greatest Muppet Movie Ever Made či po boku Cemaron Diaz vo filme Bad Teacher.

Jason  počas natáčania filmu Five Year Engagement

Chlapec má zmysel pre humor

Nuž, nie sú to hollywoodske miery, ale východniari ma naučili toto: Chlap bez bruška, je ako hrnček bez uška.

Jason…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk