Miley Cyrus nenávidí podprsenky

pridal sugar 10.5.2011 o 22:01


Miley Cyrus najnovšie vyhlásila vojnu podprsenkám a myslí si, že Amerika ju nenávidí. 

 

Niekto si nedávno všimol, že Miley Cyrus bojkotuje podprsenky,   a tak sa teraz o tom stále hovorí a vyhotovuje sa čoraz viac dôkazov. Jeden z horúcich bezpodprsenkových záberov pochádza až z Čile, kde tínejdž hviezda koncertuje. Ešte pred začiatkom turné po Južnej Amerike sa Miley nechala počuť, že v rodných Spojených štátoch nechystá vystúpenia.

 , , Myslím si, že momentálne je Amerika miesto, kde neviem či chcú aby som koncertovala alebo nie. Práve teraz chcem ísť na miesta, kde dostávam veľa lásky a Austrália a Južná Amerika  to pre mňa spravili.“

Uf, tak toto je vážne. Amerika by sa mala nad sebou zamyslieť.  A mamičky dospievajúcich dievčat by mali prestať voliť Miley za najhorší vzor svojich detí. Ona predsa nie je ako Britney! Aspoň nosí nohavičky, vie používať antikoncepciu a neplače, keď zájde slniečko… Miley, akoby ťa mohla Amerika nenávidieť ?! Tvoja nafukovacia panna zmizla z pultov za 24 hodín. Don´t worry, be happy.

 

 

Miley hodila na twitter ďalšiu bezpodprsenkovú foto

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk