Paris Hellton si myslí, že je lepšia ako Lindsay

pridal sugar 10.5.2011 o 14:17


Kedysi  sa kamarátili a žúrovali každú noc. Boli si blízke, podelili by sa o všetko, o chlapov aj o ihlu. Ale Lindsay už viac nie je pre Paris vhodná partia. Helltonka má iba bohaté  kamošky. Socky sa jej bridia.

 

Naše kamarátstvo je postavené na pevných základoch – alkohole a kokaíne.

 

Paris vo svojej reality šou pre náročného diváka The World According to Paris prezradila, čo si naozaj myslí o Lindsay. Spolu s kamerami zašla Hiltonka do útulku pre bezdomovcov (potom sa tri dni vkuse drhla v sprche) a miestnej homelessáčke darovala pár svojich drahých náušníc. Bezdomovkyňa si pomýlila Paris s Lindsay, na čo jej Paris povedala: , , Ja nie som Lindsay! Keby som bola Lindsay, tak vám tie náušnice nedám, ale ukradnem.“

V podstate je to dobrý kameňák, ale Paris je tá posledná, ktorá by sa mala vysmievať zo škandálov celebrít. Cíti sa byť lepšia ako Lindsay, hoci ich životné cesty sa uberajú až podozrivo podobným smerom a majú niekoľko rovnakých zastávok.  Výraznou zastávkou je súd v Los Angeles, pred ktorým sa obe dievky  zodpovedali už niekoľkokrát.

Paris  naposledy hrozilo väzenie minulý rok na jeseň, keď  polícia našla v jej aute slušnú kôpku kokaínu. Paris vyviazla s podmienkou a musela si odmakať niekoľko hodín verejnoprospešných prác. Aby nebola nuda, tak natierala graffiti v lodičkách Christian Laboutin. Lindsay robí v súčasnosti to isté. Kvôli súdnym ťahaniciam pre ukradnutý náhrdelník a porušenie podmienky (neprešla testom na drogy) zarezáva v krízovom centre pre ženy a chystá sa aj do márnice.

 

Paris nemusí kradnúť. Hoci sa celé dni iba škrábe na riti, rodinné zlaté kreditky sú nevyčerpateľné

 

 Lindsay už doláre dochádzajú, na botox do pier však vždy zostane

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk