Salámka Hayek a Antonio Banderas sú pekný pár

pridal sugar 11.5.2011 o 21:09


Nie sú spolu, hoci by im to svedčalo. Objímajú sa ako starí známi, ktorí sa po rokoch stretli pri novom projekte. Tentokrát ide o animák úzko súvisiaci  so Shrekom. Síce bol zvonec aj koniec, ale producenti sa stále nedokážu rozlúčiť s tučnými ziskami.

 

Antonio Banderas a Salámka Hayek predstavujú v Cannes animák „Kocúr v čižmách“ veľmi netradičným spôsobom. Vyškriabaný na nadrozmerných sedemmíľových čižmách. Výborný marketingový ťah. Tlieskam.

 

V novembri nás čaká premiéra Kocúra v čižmách, ktorý “zdrhol“ zo Shreka, aby mohol zažívať svoje vlastné dobrodružstvá. Jeho hlas zostáva nezmenený, so sexi štipkou španielskeho prízvuku, ktorý mu prepožičal Antonio Banderas.

Salámka  zas bude dabovať nejakú celkom novú animovanú postavičku, s ktorou sme ešte nemali tú česť. Predpokladám, že pôjde o nejakú cicu s dlhými pazúrikmi, ktorá nášho milého pradúceho kocúra v čižmách načisto opantá. A v noci sa mu bude milovať, že sa s ňou sníva. ??

Producenti z fenomenálneho úspechu zeleného zlobra ťažia koľko sa len dá. Snáď v tomto vyšťavenom citróne zostalo ešte pár kvapiek, ktoré budú stáť za to.

Antonio predviedol vo Francúzsku príjemné šediny a stále mladistvý a jebavý pohľad. Saláma zas ukázala svoje supercecky, ktoré si zaslúžia adoráciu už len preto, že sú pravé. Avšak to, čo si na seba navliekla  by mala zakopať u seba na záhrade a už nikdy nevyhrabať na svetlo božie.

 

 

Táto fotka mi evokuje nejakú futuristickú sexuálnu polohu s pohybovými prvkami z Matrixu

 

Trailer


 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk