Geri Halliwell niečo a potom niečo a cecky

pridal sugar 12.5.2011 o 15:09


Gerine prsia sú hypnotizujúce, a tak som skoro zabudla na titulnú správu. Geri má novu kolekciu bikín Geri by Next, v ktorej sa sama predviedla. Bývala spajska  sa snaží privyrobiť si bubáčiky vďaka móde, keďže ako speváčka nie je veľmi v kurze. A ešte musím napísať to najdôležitejšie: Ceckyyy, bitches!

 

Gerine bruško v skutočnosti nie je také ploché. Táto záhada, milý Watson, sa volá Milosrdný fotošop.

 

Geri je známa výkyvmi svojej hmotnosti. Počas éry Spice Girls bola taká buchtička, potom sa zatvorila a zrejme aj zamkla do fitka, cvičila o stošesť,  jedla iba malé porcie prepotených žineniek   a vyšla odtiaľ o dvadsať kíl ľahšia. S novým imidžom naspievala pieseň It’s Raining Men a dobyla hitparády a odvtedy naozaj neviem čo robí.

Blond Geri mi nejako nereže. Červené vlasy a výrazný mejkap, to bola Geri. Táto jej prírodná tvár plná pieh mi nič nehovorí, ale koniec koncov ja nemám penis, takže to zjavne neviem správne posúdiť. Som si, ale stopercentne istá, že fotky v bikinách  prešli výraznou úpravou, keďže je Geri momentálne viac zaoblenejšia. Ako dôkaz pridávam jej reálnu fotku  z tohto roku.

 

 

Realita

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk