Čas rozchodov: Leonardo sa rozišiel s Bar, Hayden Panettiere dala zbohom Eiffelovke

pridal sugar 13.5.2011 o 13:39


Štvorročný vzťah Leonarda Dicapria a Bar Refaeli sa včera oficiálne ukončil. To znamená, že ich hovorcovia vydali vyhlásenie o tom, že je koniec aj keď  zostali priateľmi a bla bla. Hayden Panettiere je už tiež single. Už ju nebavilo, že obor Wladimir Klitschko si na jej hlavu stále pokladal pivo a iné veci, aby boli po ruke.

 

Hayden Panettiere (21) je už na Wladimira Klitschka (35)
 pristará. Vladko si musí nájsť niečo ešte menšie a mladšie, čo bude viac pripomínať osemročné dievčatko. Mľask.

 

Zamysleli ste sa niekedy nad pánom Kapríkom a tým jeho hladom po modelkách? Nechcem byť opäť , , tá zlá sugar, ktorá šíri gay klebety“, ale… Keď ste gay, randenie s modelkou má mnoho výhod. Reči sa prestanú šíriť, veď máte v posteli tú slávnu sexicu, modelka často cestuje, takže máte od nej pokoj (platí aj naopak),   obaja tajne randíte s kým chcete a stretávate sa iba na červenom koberci. Plus každá modelka vie, že vzťah so slávnym hercom (aj keď fejkový) neuveriteľne pomôže jej kariére.

Áno, aj o Leovi sa šepká, že má rád chlapcov a tie jeho modelky sú len zásterka. A keď sa dievčatá stanú prudko slávnymi dajú Leovi zbohom, lebo už ich viac nebaví predstierať. Naviac aj tak dosiahli, po čom túžili.

 

Hayden Panettiere prestalo baviť neustále vysvetľovanie ako je možné, že ju penis obra Klitschka nenapichol ako kôl a svojmu frajerovi dala po dvoch rokoch zbohom. Klitschko, ktorý šetril na fitness náčiní si teraz bude musieť predsa len  zaobstarať 50-kilovú činku, pretože s Hayden už nemôže precvičovať svoje bicepsy (vždy keď si chcel zacvičiť, jednou rukou dvíhal Hayden). Tiež si bude musieť zaobstarať špáratko na zuby, masážnu kefu na chrbát a bejzbalovú pálku (na to všetko mu stačila Hayden). Tento párik mi bude chýbať. O jednu studnicu vtipov menej. R.I.P.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk