Zadok Elisabetty Canalis sa chce s vami zoznámiť

pridal sugar 18.5.2011 o 21:49


Táto Talianka, ktorej životný úspech spočíva v tom, že je frajerkou Georga Clooneyho, nahodila bikiny. A rozhodne vás z toho nebudú bolieť oči, priatelia.

 

Ešte ste sa nezoznámili? Pikoškári, zadok Elisabetty Canalis. Zadok Elisabetty Canalis, toto sú pikoškári. Tak, už sa poznáte.

 

Elisa aj Betta má taký zvláštny dar  vyzerať sem-tam ako transexuál, ktorého predkom bola kobyla (možno aj stádo) a niekedy zas vyzerať prekliato sexi. Tvrdiť, že na týchto fotkách nespôsobuje masovú erekciu by bolo nefér. Elisabetta nemusí stresovať, že prichádza leto a plavková sezóna. Aké šťastné dievča.

Momentálne si užíva vo Francúzsku, kde  sa kvôli filmovému festivalu presídlili desiatky celebrít. V tmavých bikinách sa opaľovala na luxusnej jachte Roberta Cavalliho a po Džordžovi nebolo ani chýru, ani slychu. Len tak medzi nami, títo dvaja sa spolu neobjavili na verejnosti od decembra, takže ich vzťah, ak vôbec ešte nejaký je, nevyzerá ružovo. Georga to možno neštve. Lebo slobodných, dobre vyzerajúcich chlapcov, ktorí si chcú užiť s celebritou je všade plno. Áno, chlapcov.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk