Všetci menia frajerov. Aj Leo a Emma.

pridal sugar 18.5.2011 o 18:41


V Hollywoode sa v týchto dňoch dejú šialené veci. Objavujú sa malí hispánski Arnoldovia a všetci menia frajerov. To posledné sa týka najma Lea kapríka a Emmy Watson.

 

Je možné, že by Leov penis akceptoval frajerku z nemodelkovkých kruhov?

 

Posledné dni sa hovorí o tom, že Leo DiCaprio si našiel za Bar Refaeli náhradu. Naozaj šokujúce je to, že nejde o modelku, ale herečku. Do oka mu vraj padla Blake Lively, s ktorou ho za posledný týždeň videli trikrát. Takto pekne sa objímali na luxusnej jachte v Cannes.

Žeby dal Leonardo šancu aj „obyčajným“  ženám? Čo sa mu prihodilo, keď robí také veľké zmeny vo svojom milostnom živote? Nesníval sa mu náhodou sen o sne, ktorý je snom sna, všetko sa tam rúca, pobehujú tam ostrí chlapíci so samopalmi  a nikto už vlastne presne nevie o čo ide? A možno snívame všetci. Presvedčte ma o opaku. Presvečte ma, že toto je realita. Tak vidíte. Radšej si zatočte mincou (neviem ako sa volá tá pi.ovina, ktorou točil Leo vo filme).

 

 

Zaujímavé je, že bývalý frajer Blake Lively Sebastian Stan podľa všetkého začal chodiť s Diannou Agron, ktorú možete poznať so seriálu Glee. Leighton Meester, ktorá tiež hrá v seriáli Gossip Girls  ako Blake Lively,  zas vraj randí s hercom Justinom Longom. A aby toho nebolo málo, Emma Watson začala tráviť voľný čas so svojím novým hereckým kolegom Johnnym Simmonsom, s ktorým sa objaví vo filme The Perks of Being a Wallflower. Čo hovoríte na tieto údajne nové páriky?

 

 

Gossip dievčatá majú nové objekty záujmu – Lea a Justina Longa







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk