Kto chce vidieť Schwarzeneggerovho nemanželského syna a jeho milenku?

pridal sugar 18.5.2011 o 17:10


Príbeh o tom, ako Arnold pred desaťročím zasial svoje rakúske semä do lona upratovačky začína byť čoraz zábavnejší, a to sme ešte len na začiatku celej kauzy. Už niekoľko hodín kolujú na nete fotografie Terminátorovej utajovanej rodinky. Spomínate si, ako som žartovala, že upratovačka bude nejaká hispánska „Chuanita“? Nuž, mala som pravdu. Mala by som si podať športku.

Pripravení?

A tu ich máme. Chuanita a Chuan Carlos alias Patty Baena a jej syn, ktorého sánka brada a zuby by naozaj mohla patriť Arnoldovi.

 

Keď som písala pikošku o tom, že Arnold má dieťa so svojou upratovačkou, ktorá pracovala pre jeho rodinu dvadsať rokov, nejako podobne som si ju predstavovala. Ale to len preto, aby bola sranda. V skutočnosti sa ťažko verí tomu, že Arnold bol taký nadržaný a zúfalý, že si začal s touto unavenou tetou, ktorá mu roky čistila záchod. Nemal niekedy lepší vkus?

Zaujímalo by ma, ako a kedy si títo dvaja začali. Raz, keď Chuanita umývala schody si Arnold  všimol aká je s handrou v ruke sexi, alebo čo? A kde to spolu robli? V Arnoldovej vile žila aj jeho manželka Maria Shriver  a ich štyri deti. Chuanita zas bývala v dvojizbovom byte s Enriquetou, Pacom, Pedrom, Pablom, Mariou, Esmeraldou, Alejandrom, Alfonzom, Tacom, Nachosom, Tequilou a Sombrerom,  takže…

Malý, hispánsky Arnold je naozaj pekné dieťa. Len málo ľudí do životopisu môže uviesť, že povolanie matky je upratovačka a jeho otec bol kedysi guvernérom štátu Kalifornia. Chuanita svojho syna vraj často brávala do vily Schwarzeneggerovcov, Marii Shriver pod nos. To chce naozaj odvahu, keďže Arnoldove  gény sa zaprieť nedajú. Malý Arnold sa tak poznal aj so svojimi nevlastnými súrodencami a netušil, že ten prepychový, úžasný život, ktorí vedú, patrí plným právom aj jemu.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk