Arnold Schwarzenegger je Sperminátor

pridal sugar 19.5.2011 o 18:54


Arnoldovi synovia mu robia starosti. Jeden si zmenil meno, jeden vyzerá ako retard, jeden mu zničil manželstvo a o ďalších sa ešte len dozvieme.

Potom čo Arnold priznal nemanželského syna, ktorého splodil so svojou hispánskou upratovačkou Mildred Baena, deje sa veľa zaujímavých vecí. Dnes budeme dokonca hovoriť aj o doktorke Quinnovej, ktorá sa do celej aféry sama primontovala, akoby mali Indiáni už všetko vyhraté. Ale pekne po poriadku. Arnoldov najstarší syn Patrick Schwarzenegger (ktorý rozhodne nie je na zahodenie, pretože gény jeho “sympatických“ rodičov boli milosrdné a neprejavili sa v plnej miere, fotky dole) sa rozhodol zmeniť si svoje meno. Priezvisko Schwarzenegger vymenil za priezvisko svojej podvádzanej matky a už je z neho Shriver.

Tiež vysvitlo najavo, že Maria Shriver si podobnosť medzi svojim manželom a synom upratovačky všimla už dávno  a (tento príbeh je čoraz lepší) často žartovala o ich podobnosti. Médiám to prezradil niekto z personálu Schwarzeneggerovcov. Zdroj ďalej uviedol, že podobne nevinne zvykli žartovať aj Arnoldove deti a zamestnanci. Maria Shriver si teraz musí búchať hlavu a cítiť sa ako idiot. Úplný idiot.

Ďalšou perlou je, že Maria bola s najmladším synom Christopherom tehotná v rovnakom čase ako Mildred Baena. Hispánsky Arnold sa na a svojho otca ponáša oveľa viac ako Christopher. Ten vyzerá tak trocha retardovane. Bude mať čo robiť, ak sa bude chcieť páčiť ako jeho brat Patrick. Na začiatok stačí prestať jesť na raňajky štyri Snickersky.

Na záver tohto Kocúrkova sa nám ešte priplietla doktorka Quinnová alias Jane Seymour. Tá z nejakého dôvodu vyhlásila, že správou o Arnoldovom nemanželskom synovi nebola vôbec zaskočená, keďže si je istá, že Sperminátor má viac takýchto detí. , , Počula som o ďalších dvoch, poznám niekoho, kto ho veľmi dobre pozná. Je mi ľúto tých detí, “ vyhlásila. Keby hovorila o právach Apačov, dávalo by to väčší zmysel, ale inak jej dávam za pravdu. Potom čo sme videli  Mildred Baena vieme, že Arnold skákal prakticky na všetko čo má vagínu. A to je mnoho príležitostí na počatie.

Najmladší syn Marie Shriver a Arnolda vyzerá mierne retardovane

Syn Mildred Baena sa na Arnolda ponáša, skutočnú otcovskú lásku však nikdy nezažil

Chrumkáč Patrick Schwarzenegger je už Shriver

Jane Seymour je už stará páka, ale na 60 rokov vyzerá super







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk