Ian Somerhalder zachraňje planétu

pridal sugar 20.5.2011 o 13:46


Akoby nestačilo, že je Ian šialene sexi a viac hot ako rozpálená asfaltka, ešte sa aj zaujíma o našu planétu. Nina Dobrev vyhrala lotériu. To dievča má NAj chlapa na svete. Šita faka.

 

  Ian a Nina a príjemne nadržaná prezidentka organizácie La Mer Maureen Case

 

Ian Somerhalder (32) sa už dlhšie zaoberá budúcnosťou našej planéty a klimatickými zmenami, ktoré sú jej hrozbou. Preto si nemohol nechať  ujsť sprievodnú oslavu k Svetovému dňu oceánu, ktorá sa konala v New Yorku. Na green akciu ho sprevádzala Nina Dobrev. Tá sa zatiaľ životnému prostrediu veľmi nevenuje a svojou prítomnosťou na akcii potvrdila, že s Ianom im vo vzťahu všetko klape.

Rada by som vám priniesla perličky zo súkromia tejto chutnej dvojice, ale žiadne som nevypátrala. Obaja o súkromí zaryto mlčia. Keď sa na ich lásku spýtate Iana, zrejme začne hovoriť o topení ľadovcov a neblahej prognóze, že v roku 2013 bude Arktída bez ľadu. Ľadové medvede by nám mali dávať za trest žrať igelitové tašky.

Ian na akcii jemne flirtoval s Maureen Case, prezidentkou nejakej green organizácie zaoberajúcej sa životným prostredím oceánov –  La Mer. Dala by som celé veľké merci, ktoré som dnes dostala za to, že tá teta bola z Iana úplne mimo. A šmahom ruky by dala vysypať sto kíl odpadkov do oceánu, len preto, aby Ian mohol byť na jeden multiorgazmický týždeň jej zajačikom. Takéto tety v stredných rokoch sú poriadne dračiče. S niekoľkými sa kamarátim a keď začnú rozprávať vždy len v nemom úžase otváram ústa.

 

Rozmaznávala by som ťa ako princa, miláčik. Zájdi večer ku mne na drink

 

Ian

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk