Angelina vyzerá ako smrť, Shiloh si myslí, že je chlapec

pridal sugar 23.5.2011 o 12:02


Brangelinovci pôsobia ako dokonalá rodinka, ale ani ich neobchádzajú problémy. Tak napríklad, keď v Prahe na Orloji budú chcieť vymeniť smrtku, môžu premýšľať nad Angie. Tá sa začína čoraz viac podobať na podvyživené deti s vypučenými bruškami, ktoré navštevuje v Afrike. A aby som nezabudla, Shiloh je možno transexuálka.

Brangelinovci vzali cez víkend štyri svoje najstaršie deti na premiéru rozprávky Kung Fu Panda 2, v ktorej Angie prepožičala hlas tigrici

 

Prečo Angelina nežerie je záhadou. Aj na hollywoodske pomery mala vždy mušiu váhu (prelož ako: aj medzi vychrtlinami, pozn. sugar). Dávam do pozornosti jej vychudnutú nožičku vytŕčajúcu z toho čierneho čuda, ktoré si na seba navliekla na premiéru Pandy 2. Tento outfit by som ocenila jedine vtedy, keby ho šili jej deti. Ale museli by to byť tie najmladšie dvojročné dvojičky a museli by to šiť potme. Inak nenájdem vo svojom srdci pre tieto šaty ani kúsok pochopenia. Ešte kosa do ruky a môže ísť naháňať duše, ktorým vypršal čas. A opäť sa vraciame na úvod, k  pražskému Orloju. Ešte jeden postreh: Angelinina hlava je oproti telu čoraz väčšia, a tak trochu mi začína pripomínať pána Mackeyho zo South Parku, ANO?

Ešte musím stratiť pár riadkov o Shiloh zabudnuvšej, že je dievča. Problém nie je, že miesto ružovej sukne chce zelenú… Shiloh sukne nenosí,  túži sa obliekať iba ako jej straší bratia a vraj chce, aby sa o nej hovorilo ako “o ňom“. A to je prúser. Ja sama som ako dieťa bola “najväčší chalan“ z rodiny. Vyliezla som všade kde sa dalo, večne som sa s niekým mlátila a mala som meč. Ale vedela som, že mám mušličku a nie piňďúra. A nechcela som meniť za nič na svete, lebo potom čo mi Matej Poliak ukázal za škôlkou  toho svojho, myslela som si, že to je najhnusnejšia vec na svete. Aj som mu to povedala a on začal plakať. Padavka.

V Hollywoode sa začína hovoriť o tom, že sa Shiloh identifikuje ako chlapec, čo neznamená nič iné ako to, že by brala radšej toho piňdúra. A to môže dopadnúť všeliak, len nie tak, že „z toho vyrastie“. Dcérosyn Cher je toho živým príkladom.

 

Tesne po jej narodení média Shiloh oslavovali ako najkrajšie dievčatko pod slnkom.  Ak z nej vyrastie TEN Shiloh bude to iba ďalšia irónia osudu.

 

 

Ako Shiloh rastie čoraz viac sa podobá na chlapca







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk