Britney Spears a Rihanna to roztočili

pridal dominique 24.5.2011 o 7:00


Na odovzdávaní hudobných cien magazínu Billboard v MGM Grand Garden Arena v Las Vegas to roztočila mamina Britney Spears s Rihannou. Obe popové divy predviedli počas hitu S&M striptízové vystúpenie, za ktoré by sa nehanbila ani Dita von Teese. Oblečenie si požičali zo sexshopu a potvrdili  nový hollywoodsky trend „gate dole‘‘. Rihanna si odniesla tri ceny, medzi nimi aj cenu za najlepšiu interpretku.

Britney, ako to už býva, sa snaží zaujať viac skutkami ako hudbou. Našťastie zvolila príjemnejší spôsob ako vyholiť sa na koleno a radšej sa , , akože‘‘ pobozkala s mladou Rihannou. Pred ôsmymi rokmi sa však naozaj ocuckávala s Madonnou na MTV Music Awards. Teraz si zodpovedná mamča dopriala len letmý bozk na líčko a štetkovské handry. Sexi metanie sa na zemi a  tancujúce ruky (dotýkajúce sa takmer TAM) prenechala červenovláske. Treba však uznať, že keby sa obliekli normálne a len spievali, tak by ich publikum pravdepodobne od toľkej nudy ohádzalo paradajkami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk