Hollywoodska mlaď

pridal sugar 26.5.2011 o 16:32


Kto by pred desiatimi rokmi povedal, že z tohto malého, milého, pehatého dievčatka sa vykľuje štetka numero uno? Že ešte predtým ako dovŕši dvadsať päť rokov, absolvuje niekoľko odvykačiek, strčia ju do väzenia a na súd bude chodiť ako bežný človek do potravín? Ó, sladký Hollywood! Ty nikdy nesklameš.

Dnes vám ponúkam možnosť obzrieť si mladú hollywoodsku generáciu, ktorá je na najlepšej ceste dostať sa medzi ozajstnú hollywoodsku smotánku, prípadne rovno do pekla. To posledné platí samozrejme o už spomínanej Lindsay a Miše Barton.

Iné detské hviezdy sa zas postupom času vypracovali na megastars ako napríklad  Shia LaBeouf, Dakota Fanning či Abigail Breslin. Zac Efron sa snaží zoškriabať zo seba nálepku „sladkého chlapca“ a snaží sa o vážnejšie, dramatické role. Do Tayler Momsen, ktorá bola kedysi roztomilé dievčatko zas vstúpil duch mŕtvej, diaľničnej štetky a teraz nevie čo so sebou. Zavolajte niekto vymietača diabla.

 

Taylor Momsen

 

 Shia LaBeouf

 

Lyndsay Lohan

 

Dakota Fanning

 

Hayden Panettiere

 

Vanessa Hudgens

 

Jonas Brothers

 

Shenae Grimes

 

Taylor Swift

 

Mischa Barton

 

Hilary Duff

 

Zac Efron

 

Miley Cyrus

 

Emma Roberts

 

Ashley Tisdale

 

Amanda Bynes

 

Abigail Breslin

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk