Ian Somerhalder a Nina Dobrev sa zasnúbili

pridal sugar 26.5.2011 o 12:15


Nina Dobrev (22) a Ian (32) so zložitým priezviskom, ktoré vždy skomolím sa vybrali na romantický výlet do Paríža. Podľa niektorých médií sa už dávnejšie zasnúbili.

Ian S. ľahko dobyje ženské srdce aj bez nadprirodzenej schopnosti ovplyvňovať pohľadom, ktorú má v seriáli Upírske denníky. Jeho zvodom podľahla aj Nina Dobrev, s ktorou svoj vzťah dlho tajili. Randiť s idolom tínedžeriek, však zjavne nie je med lízať. Okrem toho, že vám všetky mladulinkaté, roztúžené fanynky so strojčekmi v ústach a pološialeným zaláskovaným pohľadom prajú krutú smrť (prinajlepšom) pod kolesami kamiónu, vrhajú sa na vášho chlapa všade kde sa pohnete. Je to prípad Seleny a Justina Biebera, Kristen a Roba Pattinsona a aj kolegov z Upírskych denníkov.

Ninu a Iana prenasledovali v parížskych uliciach desiatky dievčat, ktorých snom je nechať si rozhrýzť hrdlo od upíra. Niekedy sa nečudujem, že si chlapi myslia, že ženské pokolenie je načisto sprostie… Na druhej strane naše romantické predstavy siahajú aj ďalej, ako len na koniec tých pár centimetrov, ktoré mužom vysia z tela. 

Do Francúska si slávna dvojica zobrala so sebou aj svoje maminy.  A všetci vieme, že keď už sa frajeri začnú “rodinovať“ je to láska. , , Keď prišiel Van Gogh o ucho – bola to láááska, keď zastrelili Puškina – bola to láska, stačí keď zájdeš do kina bude tam láska, keď večer telku prepínaš, všade je láááska óóo všade je lááááska…. “ Milujte a množte sa, pikoškári, to jediné stojí na tomto svete zato.

 

 

Romantika v Paríži

Rozhovory


 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk