Celebrity dovolenkujú

pridal dominique 27.5.2011 o 12:03


Leto už je v plnom prúde, odvšadiaľ na vás vyskakujú super ultra výhodné lást minúty za babku, a vy sa neviete rozhodnúť, či sa necháte postrieľať v Afrike alebo sa dáte nakaziť týfusom v Indii. V skutočnosti vás ale trápi to, ako to tie dva týždne prežijete bez pikošiek a bez ohovárania celebrít. To hádam ani nebude dovolenka. Ja som to samozrejme vymyslela za vás. Na ďakovanie si nepotrpím. Vyberte si destináciu, kam sa chodia procedúrovať celebrity, spravte nejaké romantické fotoše, pošlite ich, a my vám za to dáme dobrý pocit, že dovolenka, na ktorej ste stihli pribrať päť kíl, nebola taká zbytočná.

Taká Claudia Schiffer miluje reštauráciu La Cuchara (www.restaurantmallorca.com), ktorá sa nachádza na Mallorce, v hlavnom meste Palma de Mallorca. Jedlo aj z tejto reštiky ju inšpirovalo, aby napísala kuchársku knižku. Možnosť vrhnúť sa na Leonarda DiCapria budete mať pravdepodobne na ostrove Ibiza, kam chodil Leo žúrovať do rána aj so svojou expriateľkou Bar Refaeli. Tento čarovný ostrov má rada aj Kylie Minogue.

Kostarika, v preklade Bohaté pobrežie, je zas obľúbeným miestom radovánok Britney Spears. Mel Gibson tu má dokonca svoju vlastnú vilku. Taký Marrakech v Moroccu zase pravidelne navštevujú hviezdy ako Rachel Weisz či Jude Law.

Na malebnom ostrove Sardínia sa narodila Elisabetta Canalis, priateľka Georgea Clooneyho. V minulosti tento ostrov navštívila aj bývalá členka Spice Girls Geri Halliwell.

Johnny Depp a Vanessa Paradis žijú síce v južnom Francúzsku, ale súkromný ostrovček vlastnia na Bahamách, takže berte šnorchle, rukáviky a plávajte ako o život. Ak nezachytíte Deppa dole bez, nevadí, teda vadí, ale nevešajte hlavu. Chytať vitamín D tam chodí aj Nicholas Cage.

Nemusíte chodiť do Modrého z neba, ak sa chcete stretnúť s milovanou i nenávidenou Šehrezádou alias Bergüzar Korel, ktorá sa narodila v Istanbule. Ak ju nestretnete tam, tak skúste mesto Antalia na pobreží Stredozemného mora, kde ako správna Turkyňa rada dovolenkuje.

Naše , , celebrity” sú verné gréckym ostrovom. Rhodos odporúča herec Janko Króner či Oľga Dúbravská. Marianna Ďurianová zase nedá dopustiť na Cyprus, ktorý navštevuje pomerne často. Na Maledivách možno uvidíte aj Paľa Haberu, ktorého tam stretla kamoška pred dvoma rokmi…

Už ste rozhodnutí, kam tento rok poletíte? Dajte vedieť ??

Angelina Jolie – Taliansko

Beyonce – Chorvátsko

Catherine Zeta-Jones – Španielsko

Eva Mendes- Taliansko

George Clooney – Taliansko

Gerard Butler – Barbados

Geri Halliwell – Sardínia

Heidi Klum – Taliansko

Kate Moss – St. Tropez

Leonardo Dicaprio – Ibiza

Matt Damon – Taliansko

Naomi Campbell – Španielsko







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk