Nina Dobrev: Vo svojej koži sa cítim pohodlne

pridal dominique 28.5.2011 o 7:00


O Nine Dobrev sa píše stále viac. Talentovaná herečka však stojí nohami na zemi, pôsobí milo a nenútene. Aj preto si ju na titulku vybral magazín Seventeen na fotenie špeciálneho vydania Fitness. Nina má vyšportované telo. Síce by jej asi neuškodilo pribrať nejaké to kilečko navyše, ale aj tak je krásna. V rozhovoroch prezradila napríklad aj to, že miluje jogu.

O jej obľúbených aktivitách vo voľnom čase: „Často sa venujem joge. Cvičím tri- alebo štyrikrát do týždňa. Je to pre mňa možnosť na únik.”

O tom, že nie je posadnutá svojim vzhľadom: „Dosiahla som stav, keď som spokojná so svojou postavou a cítim sa dobre, aj keď mám na tele modriny z natáčania, ktoré z mojich nôh len tak nezmiznú, ale myslím si, že skutočné dievčatá mávajú modriny. Tvrdé dievčatá majú modriny. Oni sa skrátka zašpinia, ale užívajú si zábavu. Je to skrátka kolobeh života.”

O bikinách a aktivitách na pláži: „Bikini v skutočnosti veľmi nemusím. Oveľa radšej mám športové oblečenie, lebo si rada zahrám volejbal na pláži, zaplávam si, či idem surfovať. Nie som typ dievčaťa, čo leží na lehátku a nič nerobí!”

Ak by sa nestala herečkou: „Mohla by som byť inštruktorkou jogy. Nemám certifikát, ale to by nebol problém napraviť. Raz som bola na hodine jogy a inštruktor sa neukázal, tak som šla dopredu, cvičila som a každý po mne opakoval. Už som si to teda skúsila a milujem ten pocit.”








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk