Twitter životy celebrít

pridal NoName 29.5.2011 o 18:28


Opäť vám prinášame zaujímavé twitter spravodajstvo a obrázky, ktoré nesmiete premeškať.

 

Kim Kardashian alebo spálená si zlatíčko, spálená!!! „Prosím, pomôžte mi! Som spálená! Včera som na slnku zaspala s obrovskými slnečnými okuliarmi!“ takto twitterovala Kim. Nuž, nikto nevie či sa natrela detským či kuchynským olejom, aby splnila ideál dokonale opálenej celebrity, alebo pri opaľovaní naozaj zaspala. Pri tomto “zdravom“ smáhnutí mi napadá text Horkýže Slíže: Čože je to čože, rakovina kože!

 

 

Pred dovolenkou na juhu Francúzska si Gwen Stefani odbehla vyskúšať svoje sily a skúsenosti v babysittingu. Alebo je tiež možné, že to učí svojho syna Kingstona (4). S dieťatkom svojej priateľky si tak užívali relax v Londýnskom parku.

 

Katy Perry si odskočila do nechtového štúdia a ako blahoželanie k mega svadbe Princa Williama a Kate si nechala spraviť špeciálnu manikúru s fotkami kráľovského páru. „Na počesť kráľovskej svadby Vám predvediem moje… moje kráľovské nechty! Blahoželám!“  Katy, určite je to „na počesť“? Pretože technicky si si s dvojicou vytrela zadok… I’m just sayin‘.

 

Paris, ktorá sa nepohne ani na krok bez svojich chlpatých miláčikov sama uznala, že je nimi posadnutá. Je otázne, či čivava na obrázku miluje Paris alebo len koks, ktorý jej vylizuje z nosných dierok. Mľask!

 

Victoria Beckham sa neskutočne dobre zabávala na detskej párty pre svoju ešte nenarodená dcérku. , , Tak zábavné!“ twítla a dala zdielať túto fotku. Čakajúca mamička Selma Blair a  ďalší hostia sa bavili s toaletným papierom ako malé deti.

 

Halle Berry si zasa užívala slnečné popoludnie v Beverly Hills naháňačkou. Jej trojročná dcérka Nahla sa zjavne teší spolu s mamou. Halle má neuveriteľných štyridsaťštyri rokov. A že športom k trvalej invalidite.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk