A toto je moja mamička!

pridal sugar 30.5.2011 o 14:07


Vanessa Hudgens nebola na výlete v Číne, toto je jej mama. Vanessa to má pestré. Po otcovi má írske a indiánske korene, z maminej strany zdedila spomínanú čínsku, filipínsku a španielsku krv. Jej rodokmeň musí byť tá najzaujímavejšia vec na svete. Ako vyzerajú ženy, ktoré priviedli na svet najznámejšie tváre súčasnosti?

Napriek tomu, že Vanessiny predkovia ako prví obývali rozľahlé  americké prérie, nad ktorými ich čistý, vznešený duch stále bdie, prípadne boli nebojácnymi španielskymi námorníkm, i objavujúcimi nezmapované územia sveta – je Vanesska len radová hollywoodska štetula, ktorá rada ukazuje ceckysem-tam si niečo šľahne. 

Takže ak vaši predkovia sadili krumple odkedy ich doviezli Vanessiny španielsky predkovia do Európy, a so sadením skončili až pred troma – dvoma generáciami dozadu, ešte to neznamená, že váš pôvod  vás nepredurčuje na veľké veci. Veď o tom furt rapuje Rytmus, nie?

 

Alicia Keys so svojou bielou maminou. Dobre sa mi na tento mix „mlieka a čokolády“ pozerá

 

Colin Farrell zdedil husté háro po svojej šarmantnej mame. Plešatosť sa vraj dedí z maminej strany. Chlapci, treba ceknúť či mužskí príbuzní vašej maman majú vlasy…

 

Stará a ešte staršia: Cher s mamou alebo plastiky máme v rodine. Podľa mojich výpočtov musí mať Cherina mama minimálne dvestodvadsať rokov, keďže Cher už cez dvesto určite má

 

Russell Brand a jeho mére. Som si čoraz istejšia, že Russelova mama ho počala s Kráľom Drozdia brada alebo nejakým mýtickým havranom. Krá.

 

Benjamin Mckenzie vypadol svojej mame z (obl)oka

 

Krásna Charlize Theron, krásna mama

 

Krásna Lacey Schwimmer, krás… počkať. Kto mi vysvetlí aké čary čiernovlasá teta použila, aby sa jej narodila takáto krásna dcéra ? Lacey by mala každoročne obetovať niekoľko oviec, za to, že nos jej mamy sa rozhodol ďalej nerozmnožovať

 

Justin Timberlake s pani mamičkou

 

Bai Ling s… sladký ježiši,  je tá vec vôbec živá?!?

 

Helena Bonham Carter sa podala na svoju mamu

 

Adam Sandler mohol dopadnúť aj lepšie, jeho mamina je celkom pekná

 

Hailee Steinfeld s mamou

 

Javier Bardem a pani Bardemová

 

 Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk