Upír Alexander Skarsgard hrá sám seba

pridal sugar 1.6.2011 o 21:44


Hrá upíra, je vysoký,   je sexy, je to Európan, túžia po ňom milióny žien na celom svete a… nie je to Robert Patizón! Kto je to??? No predsa Alexander Skarsgard (34) zo seriálu True Blood.

Alexander Skarsgard je jedným z najvychytenejších seriálových hercoch súčasnosti – svedčia o tom aj dva najnovšie titulné rozhovory časopisov Interview a GQ, v ktorých vyzerá tento urastený Švéd na zahryznutie. Do krvi. Do „true blood“.

 

O tom, že nechce zostať len pri úlohe Erika (True Blood): , , Dostávam mnoho scenárov, v ktorých vlastne odo mňa chcú, aby som hral upíra Erika – iba s iným menom a v inom filme. Ale to pre mňa nie je zaujímavé. Nechcem hrať charakter, ktorý hrám štyri roky v seriáli, iba sa inak nazývať a miesto upíra hrať zombieho.“

O tom, že existuje spojenie medzi jeho charaktermi a ním samotným: , , Do istej miery hrám vždy seba, samozrejme v trošku inom svetle. Ak čítam scenár, musím sa napojiť na postavu. Pokiaľ nenájdem charakter na stránke pred sebou vo svojej duši, potom neviem odviesť dobrú prácu.“

 

 

Alexander Skarsgard sa objaví i na titulke časopisu GQ

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk