Nahé fotky Blake Lively a nindža misia s Leonardom

pridal sugar 1.6.2011 o 11:12


Blake Lively sa posledné týždne nenudí. Môže za to neustály koitálny pohotovostný stav, ktorý jej navodzuje Leonardo DiCaprio, aj keď sa obaja tvária, že oni nič, oni muzikanti. A aby som nezabudla – najhorúcejšou správou týchto hodín sú Blakeine nahé fotografie. Uvidíte ich v pokračovaní, lebo vás mám rada.

 

Keď si nacapím šiltofku na oči, tak sa stanem úplne neviditeľným! Síce som vychodil kvôli herectvu len základnú školu, ale to ešte neznamená, že som úplný idiot! Takže idem na to… Ježíškunakrížku, kam zmizlo slniečko? Blake? Blakeeeee, pomoc!

 

Blake a Leonardo DiCaprio by mali vážne premýšľať nad kariérou tajných agentov. Sú skoro ako nindžovia. Hoci sa už  pár týždňov prášia navzájom, nikto nepriniesol žiadne dôkazy. Dokážu byť neviditeľní. Úplne. Naozaj.

Okej žartujem. Blake a Leo sú ešte stále v Európe a čisto náhodou aj v tom istom hoteli, z ktorého sa obaja, hvízdajúc si popod nos, vybrali tesne za sebou. Tým istým smerom.  Každý sám. To je asi také nenápadné ako výstrihy Evy Mázikovej. Mali by sa nad sebou zamyslieť (na čele s Evou). Obaja sú dospelí, bez záväzkov, tak načo táto komédia… MY VÁS AJ TAK VIDÍME, LEONARDO, TÁ IDIOTSKÁ ŠILTOVKA NIE JE NEVIDITEĽNÝ PLÁŠŤ!!! OMFG! HEJ, LEO, INAK DÁVAJ POZOR, PRED TEBOU JE MÚR A PRIEKOPA! LEO, DAJ SI VYŠŠIE ČIAPKU A POZERAJ PRED SEBA! LEO… neskoro.

 

A teraz poďme k tomu najzaujímavejšiemu. Kauza: Blake a jej nahé fotky, ktoré si mala údajne sama zhotoviť cez svoj i-phone a poslať Gisele Bündchen a Barr Refaeli s textom: Kto povedal, ze Leo suka iba modelky?! Pekny den, bitches! (Polovicu predchádzajúcej vety som si možno vymyslela).

Pred niekoľkými hodinami zaplavili web nahé zábery Blake, na aké sme u celebrít zvyknutí. Fotky vznikli samozrejme v kúpeľni, magickom mieste, kde celebrity chodia ventilovať svoje sexuálne fantázie. Manažment Blake sa už stihol vyjadriť, že je to FAKE (vole, čo mám dnes s veľkými písmenami?!?).

Dievča na fotkách sa na Blake naozaj mimoriadne podobá, ale má oveľa väčšie kozy. Aby vám nebolo ľúto,  že , , kurňa, chcel som vidieť holú Blake, “  pripájam tieto umelecké zábery, ku ktorým sa môžete vyjadriť v komentoch alebo sa pri nich „uvolniť“. Ako spieva Smatanová: Nech sa deje, čo sa má.

 

Rovnakú fejk fotku mala aj Selena Gomez

 

Komu chýba na Pikoškách rubrika Kozy na dnes či Dievča na dnes:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk