Patrick Schwarzenegger sa odsťahoval od rodiny

pridal sugar 2.6.2011 o 10:27


Po tom, čo sa svet dozvedel, čo už dávno tušil, že penis Arnolda Schwarzeneggera nedokáže byť uväznený v nohaviciach a kláti všetko čo mu príde do cesty, napríklad aj upratovačky v stredných rokoch, jeho deti sa mu otočili chrbtom a držia stranu mame. Keď je váš otec sexom posadnuté staré, rakúske hovädo, nemáte na výber.

Arnolda Schwarzenegger mal krásnu rodinu. S Mariou Shriver má štyri deti, ktoré ohyzdnosť a neatraktívnosť ich rodičov zasiahla len minimálne (neplatí o najmladšom Christopherovi) a všetci pôsobili, tak nejako spokojne ako sa na guvernérovu rodinu patrí. A potom prasklo, že syn ich upratovačky sa nepodobá na Speriminátora náhodne a všetko sa začalo rúcať.

Otcovu zradu nesie najťažšie syn Patrick (17), ktorý sa vzdal mena Schwarzenegger a vzal si priezvisko svojej mamy. Deti sa spolu s Mariou z rodinného sídla odsťahovali a Patrick sa dokonca osamostatnil úplne. Podľa najnovších informácií žije v prenajatom apartmáne. A tak môže ako dobre vyzerajúci tínedžer vo svojom chlapčenskom dúpäti zistiť, čo jeho otec na tom sexe vidí. Verme, že bude mať vo výbere mileniek trochu lepší vkus ako Arnie.

  

 Patrick sa ako najstarší Arnoldov syn rozhodol otcovi neveru neodpustiť

 

Maria Shriver na nákupoch s pôvabnou dcérou a synom Christopherom, ktorý mi stále príde ako retardovaný. Inak so svojimi stĺpolýtkami by mohol nakopávať zadky slonom

 

Viem, že Maria to má teraz ťažké, ale o toto vás nemôžem ukrátiť! Ako Predátor:

 

 A ešte je tu podoba s ďalším mimozemšťanom, začínam podozrievať hollywoodske štúdia, že Mária je ich tajnou múzou

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk