Kim Kardašian má sex s Eiffelovkou a ide sa vydávať

pridal sugar 3.6.2011 o 13:32


Životným cieľom Kim Kardašian je šokovať. Keďže jej jediný “talent“  spočíva v tom, že jej miesto jedného zadku narástli štyri, musí neustále vymýšľať niečo nové, aby o ňu médiá nestratili záujem. Najnovšie sa zasnúbila s obrom Krisom Humphriesom, ktorý vyzerá akoby sa narodil v Černobyle po roku 1986. Spolu s Kim, ktorá môže behať pod stolom postojačky sú naozaj veľmi kompatibilní.

Nemám nič proti frajerom s väčším výškovým rozdielom, ale keď niekoho hľadáte lupov, aby ste zistili či je s vami v miestnosti (Kim), a keď si pred niekým musíte dávať pozor, aby vás nechtiac nerozšliapol, alebo neprisadol, lebo by to mohla byť tá posledná vec, ktorú v živote zažijete (Kris) – neznie to ako opis ideálneho páru.

Všetci vieme, že Kim a jej ségra majú rady iba veľké, čierne penisy a bielych mužov neriešia. Krisove obrovské telo však zjavne ponúka výhody čiernych mužov, a tak sa Kim rozhodla urobiť výnimku a pred pár dňami sa s Krisom zasnúbila. Pozitívne je, že Krisov penis nie je dlhší ako meter dvadsať, lebo by už dávno vyšiel Kardašianke v strede hlavy. Takto sú obaja spokojní. Mimochodom, Kris môže Kim dvíhať ako pierko, takže ich sexuálny život je určite pestrý.

Menej romantické je to, že požiadanie o ruku je len súčasťou reality šou Kim a jej rodiny. A v nej je všetko fejk. Rozhovory, problémy aj objatia. Okej, môžeme povedať, že sa tí dvaja naozaj, naozaj ľúbia ako kone a kamery to len náhodne, bez akejkoľvek snahy o zatraktívnenie šou natočili. Ale my predsa nie sme takí hlúpi, však?

 

Neviem si pomôcť, ale toto mi príde zlé zo všetkých uhlov pohľadu

 

 

Ukážka nových epizód reality šou Kardašianovcov končí otázkou: , , Zoberieš si ma?“ A “prekvapeným“ povzdychom Kim

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk