Hugh Jackman je chlap na utorok

pridal sugar 7.6.2011 o 14:12


Ale pokojne by mohol byť aj chlapom na celý rok, myslím, že by ste sa neurazili, pikoškárky. ?? Nad  Hughovou hlavou na obrázku vyššie môže byť veľký slnečník, ale aj svätožiara. Rady sa na neho pozeráme ako na nadčloveka, na posledného skutočného chlapa v Hollywoode. Medzi všetkými metrosexuálnymi trasorítkami naozaj žiari.

Najnovšie sa Hugh (42) spolu so ženou Deborrou-Lee Furness objavil na športovej párty Veuve Clicquot Polo Classic, ktorú uvádzal. Zaujímalo by ma, koľko bubáčikov musíte vysoliť, aby Hugh Jackman prišiel moderovať vašu akciu. Isté je len to, že taký Paľko Bruchala je lacnejší. Ja viem –  a čo z toho???

Inak, za zmienku stojí, že Deborra Furness je od svojho Wolverina staršia o celých trinásť rokov (ČTJ!). Takže hoci zlé jazyky tvrdia, že pri sviežom, svalnatom Hughovi pôsobí ako stará,  kyslá hruška, na úctyhodných 55-rokov vyzerá vlastne celkom k svetu. Tento vzťah zaváňa mystériami – okrem toho, že sa im podarilo preklenúť vekový rozdiel (a fakt, že  Deborra je už vlastne po prechode), objavili aj recept  na dlhoročné manželstvo – vzali sa v  roku 1996. Takže verme, že je to láska. Lebo inak môžeme z tohto vzťahu vyvodzovať len dramatickejšie závery.

 

 

Deň pred akciou, ktorú moderoval, vzal otecko Hugh svoje dve adoptované deti Avu a Oscara do Central Parku

 

Presne TU je Hugh zarastený a TU nájdete jeho svalnatú ruku







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk