Blake Lively už fotí aj Leonarda Dicapria

pridal sugar 8.6.2011 o 15:40


Sú jedinci, ktorí sa nevedia prestať fotiť. Poznáte to z fejsbúku. Títo týpkovia, či ide o baby alebo chalanov, nadovšetko milujú svoje ja a potrebujú ho všade dokumentovať a postovať. Prisámvačku, že poznám babu, ktorá sa fotí ešte aj na nákupoch v Auparku. Blake Lively by si s ňou určite dobre rozumela, pretože je podľa všetkého tiež “fotoholička.“ A pred fotoholizmom ani penis Leonarda D. neunikne.

Minulý týždeň sme sa presvedčili, že Blake Lively nadovšetko miluje svoje telo a ako pravá fotoholička si v telefóniku nahromadila aj slušnú zbierku hanbatých fotografií.

Vzťah s dôstojným Leonardom, ktorý miesto škandálov radšej doma pred zrkadlom nacvičuje svoje dramatické postavy, tak zdá sa prežil v zdraví prvú turbulenciu. Leo sa musel do mladučkej Blake naozaj zamilovať, keď je ochotný stáť pri nej aj v týchto chvíľach. Mal by si dať pozor, aby jej fotovášeň nevyústila aj v jeho internetovú nahotu. Zaujímalo by ma ako Blake svojmu novému priateľovi oznámila, že na jej nahom tele teraz môžu onanovať chlapi na celom svete.

 

Blake: Leo, musím ti niečo povedať…

Leonardo: Týka sa to sna v sne? V ktorej úrovni sme teraz? Snívame, alebo bdieme? Kde máš samopal? Každú chvíľu nás môžu napadnúť!!!

Blake: Leo, dal si dnes po obede prášky?

Leo (zmätene sa okolo seba obzerá, po chvíli prehovorí s dokonalým českým prízvukom): Musíš mi slíbit, že přežiješ, že se nevzdáš, a že ať se stane cokoli, nikdy neztratíš naději. Slib mi, Rose, že na to nikdy nezapomeneš… Jsem králem světa!

Blake: Leo, prosím ťa…

Leo: Je to už 84 let… Pořád ještě cítím ten čerstvý nátěr. Porcelán byl zcela nový. V postelích ještě nikdo nespal. Titaniku se říkalo lod‘ snů…

Blake: Ale to je predsa hláška starej panej

Leo: Si nejaká múdra

Blake (podáva Leovi prášky a pohár vody, nato hystericky skríkne): Leo som nahá na internete!

Leo: Aj tak je to len sen, Blake. Všetko je sen. V realite žijem s Gisele Bündchen

Blake: Zabite maaaa

Leo a Blake v talianskej Verone (3. jún) ako moderný Rómeo a moderná Júlia s ceckami na webe

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk