Prečo je dôležité nájsť si mladšieho chlapa

pridal sugar 8.6.2011 o 12:18


Hovorí vám niečo rok 1962? Viem, že to bolo fucking dávno, ale skúste sa zamyslieť. V takom šesťdesiatom druhom mohla priemerná rodina na Slovensku snívať o farebnej televízii a rodiny na vidieku dokonca aj o splachovacom záchode. No a v tej (pre nás stredovekej) dobe sa narodila Demi Moore. Ako je možné, že takmer v 50- ke vyzerá  tak jebavo? Dav skanduje: , , MCBP! MCBP!“

Buďme úprimní. Keby sme si zahrali hru “predstav si čo poviem“, pri slove päťdesiatnička by si väčšina z vás predstavila niečo takéto:

 

Mladší pikoškári, ktorí si myslia, že “geriatria“ sa používa na označenie ľudí, ktorí prekonali tridsiatku, by si dokonca možno pomysleli na niečo takéto:

 

 A koľkí z vás by si predstavili toto?

 

Demi Moore oslávi tento rok v novembri štyridsaťdeväť rokov a je dôkazom toho, že aj ženy v zrelom veku (ktoré nič nerobia) môžu byť krásne a zvodné. Na celebrity nepôsobia zhubné, negatívne vplyvy – existenčné problémy, ktoré sú pre nás každodennou realitou. Hypotéka, účty, iné účty, faktúry, ďalšie skurvené faktúry, upomienky a nezaplatené šeky, chrápanie polovičky, hyperaktívne deti, kolegyňa s krásnymi kozami, šéf – cocot, kolegovia – cocoti, priatelia -cocoti,  prípadne susedia – cocoti, príbuzní – cocoti, to všetko sú veci, ktoré nám vrývajú do tváre náš vek.

Najviac zaváži fakt, že ročne neminieme na skrášľovacie procedúry státisíce (a oni naozaj toľko stoja, kvôli jednému článku som navštívila pár slovenských súkromných kliník, kde si naše celebrity nechávajú zdokonaľovať fejsy a čudovali by ste sa, čo všetko sa dá s tvárou robiť, keď máte prachy a čas.)

Predsa si však môžeme dovoliť niečo vzácne, čo má aj Demi. Mladého milenca. Ani najdrahší krém od La Prairie nepôsobí blahodarnejšie ako mladý žralok v posteli. Dozorgazmovania, ženy!

Neviem, prečo tento článok pôsobí ako z Evy, ale odpustite mi to. ??

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk