Synček Gwen Stefani mal úraz

pridal sugar 9.6.2011 o 14:19


Pozrite na toho drobca. Aký ma chutný copík. Nemáte chuť poštekliť ho po malom, vypučenom brušku a dať mu eskimácky boštek? Alebo ho zobrať do náručia a spýtať sa ho, prečo  má na ruke “bobo“? (Džízs, prečo na webe vyznieva  všetko tak peďácky?!) Malý Zuma Rossdale (2) syn Gwen Stefani mal pred pár dňami nehodu a zlomil si rúčku. Akoby nestačilo, že jeho mame to sem-tam prepína.

Zuma si zlomil ruku doma, keď vyšiel na pult a spadol z neho. Musel to byť veľmi nešťastný pád, keďže dvojročné deti bývajú (našťastie) voči pádom odolné ako gumené bábiky. Ich kosti sú ešte ohybné, nie stvrdnuté ako tie naše. Hovorím zo skúseností, keďže mám o dvanásť rokov mladšieho brata. Bolo celkom jedno koľkí ho strážime, vždy si našiel priestor a čas zrúbať sa z niečoho na zem. Najradšej padal na betón alebo na kachličky. To bola jeho špecialitka. A samozrejme vždy padal na hlavu (stále tvrdím, že vzhľadom k všetkým tým pádom je naozaj veľmi inteligentné dieťa). Raz mu na čele navrela taká hrča, že som si myslela, že mu z toho vyrastie roh. To je jeden z dôvodov, prečo radšej nechcem deti. Tie malé potvory sú v neustálom ohrození života a miesto toho, aby to brali na vedomie sa len slintavo usmievajú a lezú na všetko čo je aspoň trochu nebezpečné.

Zdravie Zumu Rossdala neohrozuje iba jeho decká zvedavosť, ale aj mama posadnutá módnymi trendmi. V Kalifornii je horúco, a hoci si Gwen obula žabky, synove nôžky uväznila v masívnych čižmách, , v ktorých sa mu musí chodiť naozaj pohodlne a ľahko. Gwen rada mučí svoje deti módnymi vychytávkami, preto sa čudujem, že dovolila lekárom “zohaviť“ dokonalý look svojho syna niečím tak nemoderným ako je sádra.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk