Christina Hendricks má najkrajšie prsia v Hollywoode

pridal sugar 10.6.2011 o 18:27


Christina Hendricks (36) je hviezdou amerického seriálu Mad Men, ktorý u nás (samozrejme) nebeží, ale určite ho mnohí sledujete na webe. Červenovlasá Christina je na obraze neprehliadnuteľná, za čo môže jej výrazný zjav. Rozmenené na drobné to znamená pekná tvárička plus neskutočné,   krásne, obrovské a PRAVÉ kozy.

 

, , V Mad Men si môžem natrhnúť zadok, aby som podala čo najlepší herecký výkon a ľudia aj tak nakoniec hovoria iba o mojom tele.” Ch.H.

 

Christina je v Hollywoode posadnutým veľkosťou nula zjavom. Herečkám s jej typom postavy žiaľ už dávno odzvonilo – na konci minulého storočia pochodeň ideálu krásy prevzali do svojich šľachovitých rúk vychrtliny. Božskú Marilyn Monroe stále obdivujeme, podobne ako iné štedro stavané bohyne zlatej éry, ale keby sa tieto ženy narodili v dnešnej dobe, asi by si v snahe uspieť vo filmovom biznise tiež začali strkať hrebeň do krku a potili by sa vo fitku.

Vďakabohu, že Christina podobné šialenosti nerobí a dovolila svojmu telu takto napučať do krásy. Stavila by som sa o svoju zbierku kinderiek, že keby ste pred tristo námorníkov postavili prsaticu Christinu a suchú Victoriu Beckham, Vicky si nikto ani nevšimne. Maximálne si ju pomýlia s metlou a začnú ňou čistiť palubu. Aj keď námorníci sú zlým príkladom, lebo tým by pripadala sexi zrejme aj Kesha. Ale viete ako to myslím.

 

Som žena, ale Christinine prsia ma magnetizujú. Nedokážem odtrhnúť oči od tých dvoch vecí, chlapi pri pohľade na jej výstrih potom musia zažívať stavy nirvány

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk