Ségry Middletonové sa opäť svadbovali

pridal sugar 12.6.2011 o 21:47


Túto pikošku venujem všetkým tým, ktorí by si pri pohľade na ďalšiu správu o Kate a Pippe najradšej vypichli oči kružidlom, alebo si inak ublížili. , , Nemôžeme vyhovieť všetkým, ale môžeme vás všetkých milovať, “ tak hlása pikoškovský kódex. A teraz sa všetci silno objímme!

Kate (29) a jej mladšia ségrička Pivná Pípa alebo ak chcete Pippa (27) sa vybrali na svadbu svojich –  pre nás neznámych – priateľov. Tu správa končí a začínajú už len (moje) dohady. Tieto dve veľmi bohaté a veľmi sledované dievčatá sa na slávnostnú udalosť obliekli strašne, jednoducho hrozne, keby ma oči neboleli od Futuramy, ktorú som pozerala celý víkend, tak tvrdošijne budem trvať na tom, že moje začervenané bulvy majú na svedomí Middletonky.

Inak, nepoužívajú sa vzory, ktoré mala na svojich šatách Kate na hypnózu? V psychomedicíne by sa určite nestratili – stavím sa, že ak sa ten večer Kate zvíjala na parkete, polovici svadobčanov oťažili viečka a začali si rozpomínať na udalosti, ktoré viedli k ich detskému pomočovaniu. Chcem iba naznačiť, že budúca anglická kráľovná má postavičku ako lusk a stylisti ju dokážu navliecť do tých najvkusnejších a najdrahších modelov aké existujú, takže… kde sa stala chyba? Žeby Kate žiadneho osobného stylistu nemala? Ale veď keď ho môže mať naša Erža Judínyová, pre Kate by mal byť povinnosťou číslo jedna.

Pippa sa zas zahrala na vodníkovu nevestu. „Šiju, šiju si botičky do sucha i do vodičky.“ Prepáčte za túto vsuvku, ale Pippin kabát farby mladého slizu mi pripomenul tieto verše. Osobnou kapitolou sú klobúky. Pippin je v pohodičke, ale Kate mi pripadá akoby chytala signál. Na svadbe sa objavila aj naša obľúbená princezná Beatrice, ktorú som chcela vydať za pána Klobúčnika, ale asi sa mi to nepodarí. Beatrice má frajera! Jej šaty a supersexi sačko tiež vyzerali, že ich šila na šliapacom stroji po babke nejaká Milena z Paštinej Závady. Chvíľu som si myslela, že Beatrice na hlavu nejaké zvieratko urobilo kako, ale potom som zistila, že je to klobúk.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk