Lily Allen sa vydala a zase je tehotná

pridal dominique 13.6.2011 o 6:27


Lily (26) si povedala , , áno‘‘ s podnikateľom Samom Cooperom v anglickej dedinke Cranham, kde má speváčka domček, a svadobná hostina sa konala priamo v ich záhrade.

Francúzska módna návrhárka Delphine Manivet zvolila pre speváčku typ šiat, ktoré by zvýraznili jej tehotenstvo, pretože obaja manželia sa z toho veľmi tešia a dúfajú, že do tretice im vyjde všetko tak, ako má.

Sympatická Angličanka totiž už dvakrát potratila. V roku 2008 prišla o dieťa, ktoré čakala s hudobníkom Edom Simonsom, a minulý rok v novembri potratila Samovo dieťatko. Po poslednej strate prerušila spevácku kariéru a otvorila si módny obchodík spolu so sestrou v Londýne. Držíme palce, nech všetko vyjde tak, ako má, a Lily bude konečne mamičkou.

Hrdličky, ktoré sa poznali už dlhšie, spolu randia od roku 2009. Zasnúbili na ostrove Bali a na svadobnú cestu vyrážajú netradične na festival v Glastonbury, kde sa dali dokopy. Mladomanželia si pre seba a svoju rodinku prenajali luxusné stany.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk