Niečo na tých Mattoch je

pridal sugar 14.6.2011 o 14:06


Dievky, uvedomili ste si niekedy, že meno Matthew alebo teda Matt, takmer automaticky znamená, že jeho nositeľ je pekelne sexi? Skúste porozmýšľať akých Mattov z radov celebrít poznáme. Tak napríklad sú to: Matt Damon, Matthew “Matt“ McConaughey a samozrejme Matthew Fox. Boj o najsexi Matta práve začína.

Aj v slovenčine máme mená, ktoré zo sebou nesú všeobecné charakteristiky. Viete čo myslím, akože Lenky sú zasnívané a príťažlivé, Martinovia sú osudoví muži, Tomášovia dokážu vášnivo ľúbiť, hoci vedia byť drsní, Natálie sú zvodné a namyslené, s Petrami (muži) a Romanami (ženy) je dobrý sex a Uršule a Hedvigy rodičia nenávideli už hneď po narodení. ??  Táto veda sa opiera o pomerne šarlatánske základy a subjektívne skúsenosti jednotlivca (ktorý nikdy nedá dopustiť na jediné meno – a to svoje :)), ale aj tak si myslím, že po odčítaní týchto negatív zostáva na “menológii“ aspoň aká – taká štipka pravdy.

Každý máme svoje priehrštie mien s vygenerovanými charakteristikami, ktoré sme si zaznačili do pamäti na základe našich skúseností s konkrétnymi ľuďmi. Tie moje sú napísané vyššie. Už len dve veci – prvá, je moja zvedavá otázka, aké máte vy skúsenosti s menami a charakteristikami ich nositeľov? Druhá – ospravedlňujem sa každému, kto si v riadkoch hore našiel svoje meno a s danou typológiou svojej osobnosti vôbec nesúhlasí a nedajbože ho to aj nasralo.

 

Matt Damon

 

Matt Morrison sa stal celosvetovou hviezdou vďaka seriálu Glee. Jeho nedostatkom je, že je s najväčšou pravdepodobnosťou gay. (Nikdy neverte sexi hercom z muzikálov! Na Broadwayi strávil Matt niekoľko rokov)

 

Matthew Mcconaughey

 

Matt Lanter. Sladší ako karamelizovaný cukor, krajší ako Ježiš na obraze nad babkinou posteľou. Jeho hviezda stúpa nahor v seriáli 902 10

 

Matthew Fox

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk