Taylor Momsen ukázala prsník bez bradavky

pridal dominique 14.6.2011 o 7:00


Taylor Momsen nám ukáže vždy viac, akoby sme chceli. Najprv chodila s holou ricou, a keď sme ju už obkukali sprava aj zľava, tak nahodila štýlové galoty a vytrčila prsník.

Treba však povedať, že to nespravila prvoplánovo vpredu ako to robia iné mladé štetky, ale štýlovo – z boku. Zachovala sa ako pravá dáma a bradavky, ktoré ma asi hrozne škaredé, keď ich nechce ukazovať, prelepila čiernou lepiacou páskou. Na rúčku si nakreslila kúúlový kríž a rockerka ako vyšitá. Publikum na Donington at the Download festivale šalelo. Veď spieva bývalá hviezdička seriálu Gossip Girl. Len nechápem, prečo to preháňa. Dievča má naozaj talent, vcelku dobré piesne, a nemusela by sa predávať týmto štýlom…

Aj keď na prvý pohľad vyzerá ako nešťastné dievča z klubu satanistov, nie je to vraj tak. Taylor tvrdí, že pracuje dvadsaťštyri hodín denne a je šťastná, že môže robiť to, čo ju baví.

Ak by si niekto nevšimol…

Predtým slúžilo tričko ako šaty….







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk