Ashton Kutcher v bikinách

pridal sugar 16.6.2011 o 11:14


 

(Tento názov vznikol ako preklep). Na webe sa objavujú desiatky fotografií známych žien v bikinách, ale keď si, my ženy, chceme vychutnať dobre vyzerajúceho chlapa na pláži, máme šialený nedostatok okukávacieho materiálu. Preto buďme vďačné za tieto fotografie Ashtona Kutchera hrajúceho volejbal na pláži.

Ashton Kutcher je momentálne na dovolenke v brazílskom Rio de Janeiro, kde si užíva pohodu na miestnych plážach. Nečinne vyvaľovať na slnku sa mu zjavne nechcelo, pískať na miestne opálené krásavice a pozývať ich na vychladené mojito má zakázané od mamy, eee teda ženy Demi, a tak sa pridal k miestnym dovolenkárom a zahral si volejbal. Len si predstavte tú situáciu. Ste na dovolenke v Riu, prehadzujete si loptu cez sieť s kamarátmi a zrazu vás niekto poklepe po pleci a zhodou okolností je to Ashton Kutcher, ktorý sa vás pýta, či si smie s vami zahrať. Fuck Chorvátsko a nudná Makarská riviéra, bookujte letenky do Ria.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk