Hannah Montana je mŕtva

pridal sugar 23.6.2011 o 13:18


Už je konec, tak to Chopok…

Dostala som mail od Natálie (12), v ktorom sa mi sťažovala, že sme dlho nenapísali nič o jej idole Miley Cyrus (18) a stále píšeme , , len o tej sprostej koze Selene Gomez, ktorá si Justina aj tak nezaslúži. JUSTIN, MILUJEM ŤA! NAVEKYYYY xoxo/kiss.” Koniec citátu.

V duchu motta “náš pikoškár, náš pán“ som sa rozhodla Natálii (12) vyhovieť:

Milá Nat (12),

Miley sa má úplne, že super. Momentálne koncertuje v Austrálii. Pozri, aké suprové kostýmy teraz nosí! Roztomilé sukničky a tričká, ktoré ešte pred dvoma rokmi nosila v seriáli a filme Hannah Montana sú už out.  Natotálku. Ak chceš byť kúl a zapadnúť, musíš začať nosiť podprsenky (ukradni nejakú mame) a najlepšie bude, ak si po chodbe tvojej základnej školy budeš vykračovať bez nohavíc. Zaobstaraj si tangáče a podväzky, Miley ich tiež nosí. A hlavne nenos ružovú farbu, ale červenú a čiernu. Budeš sexiiii. A neboj sa k sebe chalošov pustiť bližšie (najlepšie starších – aj Miley mala len starších frajerov – deviataci sú bomba!!!). Nech ti pohladkajú “srdiečko“. Ale veď načo ti  radím, Nat (12)… Ty určite urobíš všetko pre to, aby si sa svojej milovanej Hane podobala.

PS: A kúp si nového Kamaráta je tam Hanin plagát!

Smrť Selene!!!

Tvoja sugar

 

 

Na porovnanie Miley na pódiu vo filme Hannah Montana (2009)

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk