Kim KardASSian vie, čo máme na nej najradšej

pridal sugar 24.6.2011 o 13:04


V dobrom či v zlom, o riti Kim Kardashian sa nedá prestať rozprávať. Tá vec je totiž dosiaľ neobjasnený prírodný úkaz, ktorý fascinuje.

Kim si na svojej riti postavila kariéru a otŕča ju kde sa dá. Najnovšie si ju dala zröntgenovať a hneď sa tým aj pochválila, aby celému svetu dokázala, že jej prdel je pravá.

, , Len, aby ste vedeli, žiadne implantáty, žiadne injekcie, je to všetko môj zadok, “ vyjadrila sa Kim.

Inak, Kimina riť vyvoláva množstvo polovedeckých otázok: Ako Kim Kardashian zatvára za sebou dvere, keď jej telo je už vonku a riť ešte stále v polovici miestnosti? Ako Kim spí, keď  jej riť  leží na posteli a hlava levituje pol metra  nad vankúšom? Je pravda, že Kiminu riť vidieť z vesmíru? Môže byť jej zadnica jednou z hlavných príčin častých zemetrasení v Kalifornii?

Zdá sa, že Hollywood nie je riťofóbny a gargantulovské zadnice sú presne to, čo chce. Veď si len spomeňte na chrumkavý zadok Jennifer Lopez či na obludnú ritisko Coco, ktorá by sa uživila aj ako cirkusové monštrum, ktoré svojimi polkami dokáže rozdrtiť na prach dospelého aligátora. Preto kto zmá väčšiu prdelku, nech to skúsi v Holivúde!

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk