Štýl a lá: Jared Leto

pridal dominique 5.7.2011 o 7:00


Jared Joseph Leto prišiel na svet na druhý sviatok vianočný – 26. decembra 1971. Tento stosedemdesiatšesť centimetrov vysoký mladík odštartoval svoju hereckú kariéru, keď sa v roku 1992 presťahoval do Los Angeles. O dva roky získal rolu v seriáli My so-called life (Tak toto je môj život) a nasledovali ďalšie, väčšie či menšie úlohy, a kritici mu predpovedali sľubnú kariéru.

V roku 1998 zakladá skupinu 30 Seconds to mars, kde sa venuje spevu, a spolu s ním v nej hrá aj brat bubeník Shannon Leto a gitarista Tomo Miličevič. Filmy sú však, ako hovorí, jeho srdcovkou, a tak venuje voľný čas hlavne natáčaniu. Po úlohách v snímkach Panic room (2002) a Alexander Veľký (2004) sa opäť naplno venuje kapele.

Neskôr si zahral vo filmoch ako Lord of War s Nicolasom Cagom či Lonely Hearts s Lindsay Lohan. Naposledy účinkoval vo filme Mr. Nobody v roku 2009 a odvtedy sa venuje výlučne muzike.

Čo sa týka štýlu, Jared je módny chameleón. Na hlave mal všetko možné aj nemožné. V oblečení nedá dopustiť na štýlové tenisky a miluje kabáty.








Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk