Bikiny, všade kam sa pozrieš

pridal sugar 6.7.2011 o 19:51


Počas posledných dní viacero známych tvárí chytalo bronz pri mori. V pokračovaní uvidíte Geri Halliwell s postavičkou ako lusk, môžete obdivovať zadok Malin  Akerman, zistíte, že aj Eva Longoria má celulitídu, a že Selene Gomez  ukradli  bikiny fotky z mobilu.

Geri Halliwell je na dovolenke v Taliansku, a práve v tejto krajine predviedla svoju dokonalú postavu. Geri na sebe maká a napriek tomu, že je štíhla, má pekné, veľké cici. To je kombinácia!

 

Švédsko – kanadská herečka a modelka Malin  Akerman tiež nahodila bikiny. Kto ju pozná, tomu nemusím vysvetľovať v akých filmoch hrala, kto ju nepozná, nech pozerá na jej zadok

 

Eva Longoria si užíva leto v Španielsku, rodnej krajine svojho frajera Eda Cruza. Evka má od istého času tiež celulu, ale zjavne nie je z toho zúfalá

 

Sériu bikiny fotiek uzatvoríme fotkou Seleny Gomez, ktorá mala byť odcudzená z jej telefónu. Pamätáte na romantickú dovolenku Seleny a Justina? Tak presne tieto plavky mala herečka na sebe. Fotka však môže byť fejk a na obrázku nemusí byť skutočne Selena, ale holka ktorá sa na ňu podobá (pozrite ako si skrýva tvár). To sa tak bežne robí. Alebo sa využíva photoshop. Telo je niekoho iného, hlava patrí celebritke. Tak to bolo aj v tomto prípade. Rozoznať skutočnú fotku od fejku vlastne nie je vôbec ťažké. Pokiaľ sa celebritka súdi, fotky sú nepravé. Pokiaľ čuší ako voš Blake pod chrastou, nejde o podvrch.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk