Whitney Houston hrozí udusenie

pridal Danielle not Steel 6.7.2011 o 15:58


Whitney Houston (47) to chúďa nemá v živote ľahké. Už niekoľko rokov sa na ňu lepí nepredstaviteľná smola. Možné dôvody: komplet rozbitá séria rodinných zrkadiel (v jej prípade bez alternatívy, že črepy prinášajú šťastie), voodoo praktiky fanúšika/ičky, ktorému nedala autogram, prípadne je na vine opätovné fyzické i duševné splynutie s ex Bobbym Brownom.

Práve tomuto hromotĺkovi niekdajšia diva „vďačí“ za to, ako dopadla. Kokos a potom, že láska robí  zázraky…  No ak takéto, ďakujem pekne. Keď si spomeniem, aké terno bola táto ebenová kráska v 80-tych a 90-tych rokoch, stúpa mi tlak. Potom stačí, keď sa na scéne objaví céčkový rapper, vycicia ju po všetkých stránkach a z niekdajšej ikony je prefetovaná troska. Doslovne.

Najnovšie pikošky hovoria dokonca o tom, že Whitney sa dusí. Lekári jej totiž diagnostikovali rozdutie pľúc v rannom štádiu, čo môže mať až smrteľné následky. Whitney má však očividne tuhý korienok, a hoci je jej zdravotný stav alarmujúci, naďalej veselo húli. Podľa všetkého sa riadi heslom: Telo má ísť do hrobu zhumpľované. Inak si jej tvrdošijný prístup neviem vysvetliť.

Len pre poriadok si heslovite pripomeňme životnú sínusoidu matky  pubertálnej dcéry Bobby, ktorá je už tiež pekný kvietok:

  1. Absolútne výslnie, 100 miliónov predaných albumov, kasový trhák s ušatým Costnerom, kariéra par excellence
  2. Bobby Brown
  3. Psychopatické spolužitie s príživníckym šmejdom, s ktorým fetovali prvú ligu,  dotovanie psychotropných látok z vlastného vrecka
  4. Bye, Bye, Bobby, odvykacie kúry
  5. Comeback, ktorý sa však nakoniec nekonal, pretože speváčka na svojich koncertoch pôsobila skôr ako transvestita. Povráva sa, že práve kvôli chorobe pľúc podávala tak tragický spevácky výkon.
  6. Alkohol, cigarety a podľa všetkého stále i drogy
  7. = pád veľkej hviezdy a nesmierna škoda obrovského talentu.

Prosím vás, ak stretnete niekedy Bobbyho Browna, dajte mu riadnu pravačku – aj za nás!

 

Whitney sa na verejnosti tento rok veľmi neukazuje, fotky z posledného obdobia:

 

Mimochodom, Demi Moore je od Whitney staršia o  rok. Porovnajte si, ako sa dá v Hollywoode vyzerať v tomto veku:

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk