Najstrašnejšie tajomstvá Lady Gaga

pridal sugar 7.7.2011 o 21:33


A tento raz sa to naozaj netýka jej penisu.

Gaga je legenda. Potvrdzuje  to fakt, že sa o nej pripravuje životopisná kniha. Samozrejme, bez akejkoľvek spoluúčasti Mamky Monster na tomto pamflete. Kniha je už teraz bestsellerom, hoci ešte nie je dokončená. Jej autor I. Halperin sľubuje, že: , , bude plná šokujúcich odhalení o milovanej a nenávidenej speváčke.“ Ako ináč zavináč. Na Gaginom úspechu sa chcú priživiť rôzne indivíduá. Najľahší spôsob ako sa nabaliť na celebrite je vyhrabať na ňu špinu, potom tú špinu pekne prifarbiť, interpretovať ako sa hodí a životopisná kniha je na svete. I. Halperin prezrádza:

, , Tí, ktorí s ňou pracovali na turné mi prezradili, že Gaga hladuje celé týždne, aby sa zmestila do svojho kostýmu, “ povedal Halperin, ktorý strávil dvanásť mesiacov  zbieraním materiálu (rozumej špiny) do svojej pripravovanej knihy o Lady Gaga. , , Je chorá a posadnutá svojou váhou. Jeden známy mi povedal, že Gaga sa dokáže obzerať celé hodiny v zrkadle, analyzovať a kritizovať svoje telo. Je to veľmi nezdravá posadnutosť.“ A hoci mnoho ľudí verí, že jej škandalózne outfity a výrazný makeup  speváčka obľubuje  kvôli šou, Halperin verí, že sa za maskovaním skrýva zdravotný problém. , , Jej lupus je omnoho vážnejší ako je ochotná priznať, “ vyjadril sa Halperin  o chorobe, s ktorou sa speváčka netají . , , Dôvod prečo nosí parochne a výrazný mejkap je ten, že jej vypadávajú vlasy a je pokrytá červenými fľakmi  – obe nepríjemné skutočnosti sú dôsledkom spomínanej choroby.“ A ja som si myslela, že sa maskuje lebo je škaredá ako noc.

Tieto vyjadrenia by som čítala tak, že polovica z nich je nepravda. Gaga naozaj trpí chorobou s názvom lupus ( táto choroba môže byť smrteľná).  Rovnako je známe, že Gaga vie rýchlo pribrať a znovu schudnúť a tieto zmeny sa ZJAVNE nedejú vďaka šikovnému čarovnému prútiku. Ale, že sa nejaký fucker ide nabaliť na tom, že niekto ďalší tvrdí, že Gaga čumí hodiny do zrkadla… Odkiaľ to ten týpek  tak na istotku vie? Pozoruje sa snáď Gaga pri ňom? Pozve ho do svojej izby, aby bol svedkom intímnych scén,  ako sa obsesívne obzerá v zrkadle a reže sa nožíkom, keď tam nevidí čo chce? Gaga je  idiot, ale až taký snáď nie.

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, Lady Gaga, OMG!, škandál




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk