Megan Fox nám chce dokázať, že nie je umelá

pridal sugar 8.7.2011 o 21:40


Megan sa rozhodla bojovať proti rečiam, že jej krása je umelejšia ako Tesco taška. Na svojom fejsbúku uverejnila niekoľko čudných grimás, ktoré majú byť dôkazom, že nemá pichnutý botox. Dievča stále nepochopilo, že problém je niekde úplne inde. Hmmm, tak čo ja viem NAPRÍKLAD V TOM, ŽE SA NA SVOJE STARÉ JA ABSOLÚTNE NEPODOBÁ?!?

Že Megan Fox dokáže nadvihnúť svoje obočie a zvraštiť čelo je dôkaz jedine toho, že si o nás myslí, že sme všetci retardovaní idioti slepí na obidve oči. Účinok botoxu totiž trvá len niekoľko mesiacov (ak vôbec) a mimika tváre je znehybnená najmä krátko po zákroku. Megan teda môže  vraštiť tváričku koľko chce, zlé jazyky neumlčí. Fotky z jej nedávnej minulosti sú dôkazom, že podstúpila hneď niekoľko plastických operácií, ktoré výrazne jej zmenili črty tváre. Sporiť sa o tom, či má alebo nemá vyhladené mimické vrásky je preto v tomto prípade trochu scestné.

Megan si dala upraviť nos, lícne kosti a je možné že si dala zúžiť oči, aby mala zvodný mačací pohľad. Najviditeľnejšou zmenou prešli jej ústa, ktoré ma večne natrepané na prasknutie. Vtipné je, že na fotkách kde „dokazuje“, že nemá botox pchá do objektívu aj svoje spuchnuté pery, ktoré sú každý rok o niečo väčšie. O chvíľu ich bude používať namiesto vankúša.

 

 

 Na porovanie Megan Fox pred pár rokmi a jej dnešná podoba:

 

Kedysi…

 



Zaradené pod: Celebrity, Megan Fox, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk