Emma Watson sa na poslednej premiére Harryho Pottera rozplakala

pridal sugar 10.7.2011 o 16:30


Emma Watson a jej mladí kolegovia z Harryho Pottera musia mať v hlave v týchto dňoch poriadny zmätok. Prakticky jediné, čo celý svoj život od útlej mladosti robili, bolo natáčanie filmov o čarodejníkovi s jazvou na čele. A teraz je koniec. Emma žila so svojou Hermionou dlhšie ako bez nej. Nečudo, že sa na londýnskej premiére neubránila slzám.

Vždy som si hovorila, že Emma W. sa z celého obsadenia filmového Harryho najviac stotožňuje s predstavou, ktorú som si na základe kníh vytvorila v hlave. Bola dokonalá Hermiona. Ron sa ešte dal, hoci moja fantázia si ho stále predstavovala hnedovlasého (až zarážajúco sa podobal na jedného septimána z našej školy) a o Harrym sa ani nejdem rozpisovať, pretože Daniel Redkvička bol jeden z hlavných dôvodov, prečo som filmy nikdy až tak nepapala. Okrem jeho mizerného herectva som mu nikdy nevedela odpustiť jeho ksicht. Harry, s ktorým som v mojich predstavách lietala na metlách nad nočným Rokfortom bol oveľa, oveľa viac sexi. A vyšší. A nadržanejší (stále to chcel robiť za sochou hrbatej čarodejnice). Ale to je už iný príbeh. ??

Túto pikošku chcem venovať slečne Watsonovej a jej fantastickej práci, ktorú na plátne odviedla. Všetci venujme minútu ticha skonu filmovej  Hermiony (stále lepšie, akoby som od vás pýtala euro na kyticu, nie?). Bola tmelom všetkých filmov.

 

Filmová podoba Hermiony stvárnená Emmou Watson

R.I.P

 2001 (Harry Potter and the Philosopher’s Stone) – 2011 (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2)

  

Trailer k poslednému Harrymu nájdete tu, ako i prvé fotky z filmu

 Emmina/Hermionina rozlúčková reč, ktorá rozplakala aj spisovateľku Jo Rowling

 

Note: There is a poll embedded within this post, please visit the site to participate in this post's poll.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk