Mila Kunis v nohavičkách

pridal sugar 12.7.2011 o 17:33


To, že je Mila zlatučká, chudučká a veľkoočká (okej, koniec zdrobnenín), vieme. Presne tak vyzerá na stránkach magazínu GQ. Ale máte ju dobre napozeranú aj v nohavičkách?

Tento posledný rok je rokom Mily Kunis. Pokojne môžem použiť aj slovo rock, lebo Mila rocks. Na prechode si dávajte pozor na jej prudko naštartovanú kariéru, ktorá len tak nezastaví. A už to pritom vyzeralo, že Mila zostane navždy uväznená v škatuľke s názvom “ tá pekná holka z Tých rokov sedemdesiatych.“

Mila najnovšie promuje film Priatelia s výhodami, v ktorom si zahrala po boku Justina Timberlaka. Títo dvaja milánkovia sa tak veľmi snažia urobiť reklamu tomuto dielku, že sa hocikde chytajú za prsia a penis. Veď prečo nie? Takýmto dôverným správaním však živia reči, že medzi sebou naozaj niečo majú. Obaja sú oficiálne single, takže…

O tom, či niekedy zažila “priateľstve s výhodami“: , , Ou. Nie, ale mám na to svoj názor: Je to ako komunizmus – postavené na dobrej teórii, ale v reáli to nefunguje. Môj známy to zažil a nikdy to nekončí dobre. Prečo by sa ľudia mali tak trápiť?“ (Milujem, keď Amíci hovoria o komunizme.)

 

 

Mila a Justin sa mali k sebe aj pri fotení pre Elle







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk