Polonahý Alexander Skarsgard namiesto dezertu

pridal sugar 12.7.2011 o 12:43


Muži by mali prestať rozpitvávať , , tú našu úchylnú, ženskú túžbu randiť s upírmi, ktorí nás môžu každú chvíľu zabiť a vycucať dobiela  a naviac: NIE SÚ REÁLNI, SAKRA!“ A vyretušované modelky z časákov snáď sú? Pohlavia by si nemali navzájom kafrať do svojich sexuálnych fantázií. My ženy tiež neriešime sen každého muža byť na chvíľu o samote s perami Angeliny Jolie. A úprimne, žiadnemu nejde až tak o bozkávanie…

Moderným upírom – ktorých posledné desaťročie zmenilo z neľudských démonov spávajúcich v truhle, na duševne rozorvaných, dobre oblečených sexošov so superschopnosťami, ktorí hľadajú skutočnú lásku – sa proste nedá odolať. Veď nie sme z kameňa… ako ich mramorová, dokonale svalnatá hruď. A také fantazírovanie ešte nikomu neublížilo. Aspoň máme na čo myslieť, keď chytáme bronz pri vode alebo žehlíme. A že naši upíri nie su skutoční!? Pche! Poďte sa pozrieť do mojej hlavy… tam ich žije hneď niekoľko. Počujete to? Už cvakajú zubami. ??

Všteci, ktorí milujú chrumkáčov zo seriálu True Blood: Polonahý Alexander Skarsgard (34) vystaví na obdiv svoju hruď v najnovšej epizóde:

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk