Koľko času vám zaberie sex s osemdesiatpäťročným Hughom Hefnerom

pridal sugar 28.7.2011 o 14:21


Podľa jeho poslednej snúbenice Crystal Harris, ktorá sa na  Hefnera vykašľala pár dní pred svadbou, vám zaberie sex s ním dve sekundy života. , , Sex sme mali len raz. Trvalo to asi dve sekundy, potom som odišla. Hef ma nedokáže vzrušiť. Sorry.“ Crystal, teba nedokáže vzrušiť o šesťdesiat rokov starší dedko, ktorý ešte žije v tom, že Studená vojna neskončila a Sovietsky zväz môže kedykoľvek zaútočiť? Aký nepredvídateľný vývoj udalostí!

Crystal Harris nie je podnikavé dievča. Je to veľmi prešpekulovaná, absolútne bezcharakterná zlatokopka, aby sme boli presní a vedeli s kým máme dočinenia. To, že svojho geriatrického partnera opustila pár dní pred veľkolepou svadbou, nebola náhoda ani uvedomenie si, že žiť pod jednou strechou s niekým, kto už čoskoro bude potrebovať plienky, nie je až taká výhra (napriek všetkým tým miliónom, služobníctvu a Playboy rezidencii).

Pred pár týždňami sa prevalilo, že Crystal pripravovala vlastnú reality šou a jej grandióznym finále mala byť práve svadba s Hefom, na ktorej ho plánovala nechať pred oltárom. Hef samozrejme o jej plánoch nevedel a trapasu pred oltárom sa vyhol náhodou. Spoločnosť, ktorá mala reality šou Crystal Harris sponzorovať jej odmietla vyplatiť požadovanú vysokú čiastku za to, že pred kamerami a svadobnými hosťami si zakladateľa Playboya odmietne vziať. Crystal sa ponúkaná suma ( do 500 000 tisíc dolárov) málila, preto sa rozhodla z reality šou aj zo svadby vycúvať. Čerešničkou na torte je fakt, že krátko po zrušení zásnub sa snažila “streliť“ zásnubný prsteň, kedže zlatokopky kopú zlato. Diamantový šperk jej Hef, ktorý má veľké a naozaj staré srdce veľkoryso ponechal, napriek tomu, že sa dozvedel, akú búdu na neho šila. Crystal za odmenu teraz verejne rozpráva o jeho chabých sexuálnych výkonoch. Ach, tieto úprimné šoubizové vzťahy. Z toľkej lásky by jeden plakal.

 

Hef je v biznise pol storočia a zlatokopky ho stále dokážu vyfakovať. Tomu sa  tuším hovorí stratený prípad

 

 Hef nebol vždy starý, kedysi to bol pán Sexoš

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk