Ke$ha nie je nechutná? Čo sa stalo?

pridal sugar 29.7.2011 o 14:00


Ke$ha má dosť toho, že každý fujká nad jej modrým rúžom, mastným ksichtom a čudnými outfitmi, a tak sa rozhodla svetu ukázať inak – prekvapivo normálne (hneď viete, že ide o primáta, rod: človek, pohlavie: žena).

Ke$ha nás tento rok postrašila svojím zjavom už viackrát, napríklad  ako lesknúca sa miss „Mastniak“ alebo vtedy, keď si obliekla pamätné čierne plavky, ktoré boli v móde v časoch Kubánskej krízy a definitívne nás presvedčila, že ju máme OVEĽA radšej oblečenú. (Počula som, že si niekoľkí chudobní domorodci – ktorí počas Keshinej plavkovej promenády lovili ryby na mori  – vypichli oči svojimi harpúnami a ich deti teraz musia loviť ryby samé, prípadne s takým starčekom, ktorý sa volá tuším Santiago a vždy keď niečo uloví všetko mu to zožerú žraloky – ale možno je to lož).

Táto hvízda mi asi navždy bude pripadať ako lacný výrobok coop jednota, ale musím uznať, že na fotkách hviezdneho fotografa Terryho Richardsona (odfotený spolu so speváčkou) vyzerá celkom milo (sexi???). Uvidíme ako dlho jej to vydrží.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk