Eddie Cibrian, ako sa máš?

pridal sugar 29.7.2011 o 10:26


Nájsť toto v posteli, nenahnevám sa. A platí to aj o Eddiem Cibrianovi (nielen o tých saténových obliečkach).

Na týchto fotografiách chýba Eddiemu iba červená ruža v ústach – a gýčová, ale uspokojujúca ilúzia krásneho chlapa váľajúceho sa v perinách by bola dokonalá. Eddie mohol tiež ukázať viac zo svojej vypracovanej, opálenej  hrude, ale honorár značky Charizma, pre ktorú sa herec fotil v perinách, zjavne nebol taký mastný, aby sa obťažoval ukázať aj “pupík“. Inak, spomínaná značka si vybrala dobre. V obrázkovom slovníku by pri slove charizma či charizmatický mal byť ilustračný obrázok Eddieho Cibriana. Myslím, že by sa nikto nenahneval.

Povedala som to minule a poviem to aj teraz, lebo opakovanie je matka múdrosti, (prípadne dôsledok nastupujúcej demencie a senility): Jediné, čo Eddieho špatí je LeAnn Rimes. Ja viem, viem, že to teraz vyzerá nejako tak, že: „nooo sugar, aká špinavá hra, ty po Eddiem slintáš tak ohováraš jeho ženskú“, ale otvorte oči! ( LeAnn ich otvoriť nemôže, lebo sú príliš malé) Táto stvora je úplne mimo jeho ligu! To, že každé ráno objaví vo svojich perinách to, čo vidíme na týchto fotkách je nesporne jej najväčšie životné víťazstvo. Ale aj v bežnom živote to býva tak, že najlepšie úlovky vychytajú tie najobyčajnejšie tety. Prípadne sú najvačší krásavci teplí ako rozkúrená pec v decembri. Tento svet je na hlavu.

 

 

Manželia Eddie a LeAnn Rimes

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk