Chcete si pozrieť priestory našej pikoškárskej redakcie?

pridal sugar 1.8.2011 o 20:09


Na lehátkach sa opaľujú a striedavo píšu dominique s Danielle not Steel, ja sa každé ráno uvelebím v tej modrej sieti (vždy musím byť niečo extra, ale pravda je, že to mám takto najbližšie k stolu, na ktorom na nás čaká chladená Margarita.) Vlastne nie, nie! Margarita na nás len tak nečaká – pravidelne nám ju dolieva polonahý sexoš s motýlikom okolo krku, ktorý je minimálne takto Jackmanovsky dobrý. Okrem neho, je tu ešte tento týpek (Daniellin miláčik), ktorý nás na želanie ovieva veľkým palmovými listom… Okej snívam. Každý kto trávi väčšinu časť dňa v kancelárii s “výhľadom“ na nástenný kalendár z roku 2008 ma pochopí.

Táto vila s rozprávkovým výhľadom bola domovom nebohej playmate, modelky a škandalóznej celebritky Anny Nicole Smith. Spomínate si na túto vysokú, megaprsatú blondínku, ktorá sa dostala do povedomia svadbou s deväťdesiatročným multimilionárom posiatím pigmentovými škvrnami? Anna sa pobrala na onen svet priskoro. Zomrela v roku 2007 ako štyridsaťročná za záhadných okolností, čo v podstate môžete rovno čítať ako predávkovanie liekmi či (pravdepodobnejšie) drogami. Smutné je, že zomrela krátko potom, čo dala život svojej dcérke Dannielynn Hope Birkhead, ktorá teraz vyrastá bez matky.

Kalifornskú vilu so šiestimi kúpeľňami  a piatimi spálňami (na fotkách obrovská spálňa Anny Nicol a princezničkovská izba jej dcérky Dannielynn) predávajú správcovia Anninho majetku za 1, 75 milióna dolárov. No nekupte to.

 

 

Anna Nicole Smith

1967 – 2007

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk